MedyaTava WhatsApp kanalı açıldı! MedyaTava WhatsApp kanalını takip edin ücretsiz olarak sadece son dakika haberlerden ve kritik gelişmelerden anında haber alın

Dünyanın en büyük sosyal platformu Meta'nın anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kanalla isimli yeni hizmetini başlattı. MedyaTava da WhatsApp kanalını açtı. MedyaTava kanalını WhatsApp üzerinden takip edin sadece son dakika yaşananlardan ve kritik gelişmelerden anında haberdar olun. Peki MedyaTava WhatsApp kanalına nasıl abone olunur?

Google Haberlere Abone ol
MedyaTava WhatsApp kanalı açıldı! MedyaTava WhatsApp kanalını takip edin ücretsiz olarak sadece son dakika haberlerden ve kritik gelişmelerden anında haber alın

MedyaTava WhatsApp kanalına siz de ücretsiz olarak abone olmak isterseniz  BURAYA  tıklayarak kanalı takip edebilirsiniz.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp kanallar uygulamasını Türkiye'deki kullanıcılarının da hizmetine sundu. 

WhatsApp kullanıcıları kurumları, spor kulüplerini , televizyonları ve sanatçıları anlık olarak bu kanallarda takip ederken MedyaTava da WhatsApp kanalını okuyucularının hizmetine açtı. WhatsApp kanallarına ücretsiz abone olan kullanıcılar gönderilen mesajları sadece okuyabiliyor. Linklere yanıt yazamıyor ancak emojiler kullanılarak tepkilerini belli ediyor. 

Kanala abone olduktan sonra çan işaretini tıklayarak sadece son dakika gelişmelerini ve anlık kritik haberleri cep telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan ücretsiz olarak haberdar olabilirsiniz. 

MedyaTava WhatsApp kanalında sadece son dakika haberler, videolar ve kritik gelişmeler paylaşılacak. 

KANALLAR NEREDE GÖRÜLÜYOR?

Kanallar, “Güncellemeler” ekranının altında yer alırken, iPhone’larda bu bölüm Sohbetler, Topluluklar, Aramalar, Ayarlar kısmının yer aldığı en altta bulunuyor. Android telefonlarda ise ekranın üzerinde görülüyor.

ÖNCELİK GÜVENLİK!

MedyaTava WhatsApp kanalını takip ettiğinizde hesabın yöneticisi dışında güvenlik nedeniyle sizin iletişim bilgileriniz kanalın yöneticisi dahil kimseyle paylaşılmıyor. MedyaTava WhatsApp kanalında gönderilen mesajlar 30 gün saklı tutulduktan sonra silinecek.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin