MEDYATAVA FUTBOL LİGİ BAŞLIYOR

Medyatava tarafından bu yıl Eylül ayında ilki düzenlenecek olan Medyatava Futbol Ligi basın kuruluşlarının birbirleriyle kıyasıya mücadele edeceği 11 haftaya sahne olacak. Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmalarda TFF kuralları geçerli olacak. Son başvuru tarihi Ağustos sonu... İşte ayrıntılar.

Google Haberlere Abone ol
MEDYATAVA FUTBOL LİGİ BAŞLIYOR

12 takımdan oluşacak Medyatava Futbol Ligi beş gazete, beş televizyon ve iki internet sitesinden oluşacak, planlananın üzerinde takımın başvurması halinde kura çekimi yapılacak, lig 12 takım üzerinden oluşturulacaktır. Her takım birbiriyle birer kez karşılaşma yapacak, ilk üçe giren takımlar, asist ve gol kralı, en centilmen takım ve futbolcu Lig yönetiminin belirlediği ödüller kazanacaktır. 
 
Şebeke Ajans organizasyonunda yapılacak Medyatava Futbol Ligi'ne katılacak tüm medya kuruluşları kurumsal olarak sahada yerlerini alacak, takım formalarında reklam olarak temsil ettikleri medya kuruluşunun logoları bulunacaktır.. Takımlar yine kurum içersinden olmak üzere bir teknik direktör, 16-18 oyuncu ve iki kaptan belirlemek durumundalar. Takım listelerindeki isimler o kurumda en az altı aydır çalışıyor olduğunu belgelemek durumundadır. Son başvuru tarihi 30 Ağustos 2011, Lig'in planlanan başlama tarihi Eylül ayının ikinci haftasıdır. Medyatava Ligi'ne başvurmak isteyen her takım sitemizde sağ üst köşede bulunan telefon numaramızdan (0 534 644 59 14) saat 10.00 / 20.00 arasında bizimle irtibata geçebilirler. Futbol Ligi'nin ayrıntılı kuralları ve daha geniş açıklaması önümüzdeki hafta Medyatava'dan duyurulacaktır..   

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin