Medyatava duyurmuştu... Milliyet.com.tr'nin başına Serkut Bozkurt getirildi Peki göreve geldiğinde yaptığı ilk şeylerden biri ne oldu?

Milliyet Gazetesi'nde 25 yılı aşkın süredir görev yapan Ercüment İşleyen'in yerine Serkut Bozkurt getirildi. Yeni yönetici bakın ne yaptı?

Google Haberlere Abone ol
Medyatava duyurmuştu... Milliyet.com.tr'nin başına Serkut Bozkurt getirildi Peki göreve geldiğinde yaptığı ilk şeylerden biri ne oldu?

Milliyet.com.tr'de Ercüment İşleyen'den boşalan koltuğa Posta.com.tr'nin yayın koordinatörü Serkut Bozkurt getirildi.



Serkut Bozkurt, Posta gazetesi internet sitesini yönetiyordu, Bozkurt, daha önce, CNN Türk'te Medya Mahallesi, TV8'de Haber Aktif, ATV'de haber editörlüğü görevlerinde bulunmuş, haber kanalı 24'te gündüz kuşağı, Habertürk TV'de ise gece bültenlerinden sorumlu editör olarak görev yapmıştı.



Medyatava duyurmuştu... Milliyet.com.tr'nin başına Serkut Bozkurt getirildi Peki göreve geldiğinde yaptığı ilk şeylerden biri ne oldu?Demirören Grubu Dijital Yayın Koordinatörü olarak Milliyet ve Vatan grubuna yeni atanan Serkut Bozkurt göreve gelir gelmez yeni görevi ile ilgili bir mesaj yayınladı. "Hoşbulduk" başlığıyla yayınlanan mesajda Bozkurt şu ifadeleri kullandı: "Her yeni adres değişikliği heyecanlıdır.

Bu heyecanı şimdi Demirören Grubu ile yaşayacağım.

Yani, Türkiye'nin birincisi, Avrupa'nın üçüncüsü Milliyet.com.tr, Gazetevatan.com.tr, Skorer, Pembenar.com, Uzmanpara.com.tr teknoloji, Reklam ve Dijital Medya'da emek veren tüm ekibimiz ile çalışma hayatıma devam edeceğim.

Demirören Grubu Dijital Yayın Koordinatörü olarak hedefim, kitlemizi daha da büyütmek, büyütürken Basın Yayın İlkelerini korumak olacak.

Hedeflerim arasında Milliyet.com.tr gibi her biri ayrı marka olan Gazetevatan.com.tr, Pembenar, Uzmanpara ve Skorer'i bu dönemde daha da geniş kitlelere ulaştırmak.

Büyüme stratejimizi rakiplerimize göre değil, siz değerli okuyucularımızdan gelen eleştirilere göre yapacağız.

Saydığım bu markalar için bugüne kadar emeği geçen tüm meslektaşlarıma buradan teşekkür ediyorum.

Çalışma arkadaşlarım ve grup yöneticilerimiz çok şık karşıladı ve hoş geldin dedi.

Ben de onların hepsine teşekkür ederek "hoş bulduk" diyorum."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin