Medyanın toplumsal rolü masaya yatırılıyor. Uluslararası katılımcılarla medyanın toplumsal rolü ve geleceği tartışmaya açılıyor

'Dijitalleşen Dünyada Medyanın Toplumsal Rolü' adlı medya forumu önemli isimlerin katılımı ile Maltepe'de düzenlenen forumla masaya yatırılıyor. 11 ülkeden 25 gazetecinin katılacağı foruma Maltepe Belediyesi ev sahipliği yapacak. Forumda hem geleneksel medya hem de alternatif medya tartışılacak. Foruma Türkiye ve dünyadan önemli gazeteciler katılacak.

Google Haberlere Abone ol
Medyanın toplumsal rolü masaya yatırılıyor. Uluslararası katılımcılarla medyanın toplumsal rolü ve geleceği tartışmaya açılıyor

Maltepe “Dijitalleşen Dünyada Medyanın Toplumsal Rolü” başlığıyla uluslararası bir medya forumuna ev sahipliği yapıyor. 16 Aralık Cuma günü Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek Maltepe Medya Forumu’na 11 ülkeden 25 usta gazeteci katılacak.

Forumda ‘Alternatif Medyanın Rolü’, ‘Küresel Krizler ve Medyanın Rolü’, ‘Medyanın Toplumsal Barışa Katkısı’, ‘Yeni Dünya Düzeni ve Dijital Medya’ ve ‘Alternatif Medyanın Geleceği’ konuları ele alınacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Azerbaycan’dan Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Fazıl Mustafa’nın açılış konuşmasını yapacağı forumda “Alternatif Medyanın Rolü”, “Küresel Krizler ve Medya’nın Rolü”, “Dijitalleşen Dünyada Medyanın Toplumsal Rolü”, “Medyanın Toplumsal Barışa Katkısı” gibi başlıklar üzerinden medya masaya yatırılacak.

Foruma katılacak gazeteciler arasında Necdet Saraç, Adnan Bulut, Bengü Şap Babaeker, Gürsel Köksal, Alman gazeteci Rainer Thomas Hermann, Yunan gazeteci Stelyo Berberakis, Rusya’dan Marina Mishunkina, Arnavutluk’tan Robert Rakipillari, İran’dan Seyed Mehdi Özbekistan’dan Firuza Gafurova, Yunanistan’dan Nikolaos Georgiadis, Kuzey Makedonya’dan Zirjeta Jajaga, ve Kosova’dan Dafina Teliqi gibi gazeteciler katılacak.

Maltepe Forum (maltepeforum.org) çatısı altında düzenlenecek olan “Maltepe Medya Forumu” ile medyanın geleceği Maltepe’de masaya yatırılacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin