'Medya ve Yeni Medya 2012 Ödülleri' sahiplerini buluyor

Ödüller, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Google Haberlere Abone ol
'Medya ve Yeni Medya 2012 Ödülleri' sahiplerini buluyor

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, bilişim dünyası ve dijital teknoloji alanında yaşanan gelişmeler ışığında değişen medya ve medya aktörlerini ödüllendiriyor.



Türkiye genelinde 1.250 yükseköğretim öğrencisinin katılımıyla belirlenen 2012 yılının Medya ve Yeni Medya ödülleri 30 Nisan 2013 Salı günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.



Medya ve Yeni Medya 2012 Ödülleri kapsamında, En İyi Haberci ve Anchorman, En İyi Köşe Yazarı, En İyi Haber Programı Sunucusu, Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Sanatçı, En Beğenilen Blogger olmak üzere farklı kategorilerde 2012’nin medyada en beğenilen isimlerine ödülleri sunulacak.



Törene katılması beklenen isimler arasında; Bade İşçil, Belçim Bilgin, Murat Dalkılıç, Göksel, Burak Yılmaz, Ali Kırca, Can Dündar, Ayşe Kulin, Nihat Sırdar, Kenan Işık, Ozan Doğulu, Nazlı Tolga, Betül Mardin, Ayşe Arman ve Ahmet Yeşiltepe bulunuyor.



 Medya ve Yeni Medya 2012 ödül töreni, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyeti Başkanı Ruhi Engin Özmen ve  Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yüksel ev sahipliğinde düzenlenecek.



PROGRAM

Tarih: 30 Nisan 2013, Salı

Yer: Lütfi Kırdar Kongre Merkezi

10:00 Hoşgeldiniz ve kayıt

10.30 İkram

11:00 Tören

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin