Medya ve marka dünyası zirvede buluşuyor!

Medyayı planlayanlar, yönetenler ve markalar 28 ve 29 Mayıs’ta Media Summit'te bir araya geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Medya ve marka dünyası zirvede buluşuyor!

Media Summit, 28 ve 29 Mayıs 2014 tarihlerinde medya planlamacıları, yöneticileri ve markaları bir araya getiriyor.



Medyayı planlayanlar, yönetenler ve markalar 28 ve 29 Mayıs'ta Media Summit'te buluşacak.



47 konuşmacının katılacağı, 28 oturum gerçekleştirileceği Media Summit'te basından televizyona tüm medya mecralarında dijital yönetimden, pazarlama etkinliğine, yatırımların geri dönüşüne kadar medya planlamanın önemli başlıkları iki gün boyunca ele alınacak.



Konuşmacılar arasında Norveç'in en önemli gazetesi VG'nin Genel Yayın Yönetmeni Torry Pedersen, EACA Media Konseyi Başkanı Jon Chase, Poker Oyuncusu ve Medyacı CasparBerry gibi isimlerin yanı sıra, Hürriyet Gazetecilik Ve Matbaacılık A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Mehmet Barlas, Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner, Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli, Gazete Habertürk Köşe Yazarı Serdar Turgut yer alıyor.



Organizasyonu üstlenen Reklamcılık Vakfı Başkanı Haluk Sicimoğlu, "Türkiye'nin en önde gelen 15 medya planlama ve satın alma ajansıyla 4 büyük medya grubu tek yürek olup, medyanın tüm paydaşlarını ilk defa bir araya getirerek marka ve medya dünyasının kesişimindeki konuları kapsamlı biçimde ele almayı amaçladılar" dedi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin