Medya Takip Merkezi'nden bir ilk!

MTM, ilk uluslararası yerel şirketini Azerbaycan'da faaliyete geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Medya Takip Merkezi'nden bir ilk!

Medya Takip Merkezi (MTM), Azerbaycan'ın ilk medya takip şirketi Media Təqip Mərkəzi'ni kurdu. Türkiye’de 8, Avrupa’da 1 olmak üzere, toplamda 9 noktada medya takip servisleri üreten MTM, Türkiye’deki deneyimlerini Azerbaycan’a taşıyarak uluslararası arenaya açıldı. 



Haziran ayında Azerbaycan’da servis vermeye başlayan firma, Azeri şirket ve kurumların çözüm ortağı olacak. MTM ile aynı ismi taşıyan şirket, Bakü’de konumlanıyor. 7/24 Azerbaycan medyasını izleyecek olan şirket, Azerice ve Rusça takip ve raporlamalar yapacak. Yabancı firmalar ise takip sonuçlarını İngilizce, Türkçe ya da kendi dillerinde alabilecekler.



Azerbaycan’ın ilk medya takip firması olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Medya Takip Merkezi Genel Müdürü Halef R. Vayıs, "Türkiye’nin yenilikçi medya takip şirketi olarak edindiğimiz tecrübelerimizi Azerbaycan’a taşıyarak, o ülkedeki iletişim sektörünü profesyonel medya takibi ile tanıştırdık. Klasik haber ve reklam ölçümlemelerinin yanı sıra, Azerbaycan’a özel servisler de geliştireceğiz. Artık, Türk markaları Azerbaycan’daki yansımalarını bizim üzerimizden izleyebilecekler. Azerbaycan'da yatırım yapmak isteyenler, yatırımları ile daha sağlıklı fikir sahibi olabilecekler" şeklinde konuştu.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin