MEDYA TAKİP MERKEZİ’NDE İKİ YENİ ATAMA

Medya Takip Merkezi (MTM) bünyesinde 2 yeni atama gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
MEDYA TAKİP MERKEZİ’NDE İKİ YENİ ATAMA

Meltem Aşçi ve Yılmaz Kabaoğlu genel müdür yardımcıları olarak atandılar.


 


Şirket bünyesinde Satış ve Müşteri İlişkileri Müdürü olarak görev yapan Meltem Aşci, pazarlamadan ve kurumsal iletişimden sorumlu genel müdür yardımcılığına getirilirken, genel koordinatör olarak görev alan Yılmaz Kabaoğlu ise üretimden ve şubelerden sorumlu genel müdür yardımcısı oldu.


 


Kocaeli Üniversitesi Turizm Otelcilik  (İngilizce) ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Meltem Aşci, 1999 yılında göreve başladığı MTM Medya Takip Merkezi’nde sırasıyla Müşteri Temsilciliği, İletişim Koordinatörlüğü, Satış ve Müşteri İlişkileri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Meltem Aşçı’nın ayrıca Magic Life ve Eresin Hotel İstanbul’da pazarlama üzerine deneyimi bulunuyor.


 


Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği mezunu olan Yılmaz Kabaoğlu, çalışma hayatına OMÜ’de Çevre Bakanlığı ve Global Environment Facility (GEF) işbirliğiyle yapılan “Ulusal Rutin Kirlilik İzleme” projesinde başladı. Yılmaz Kabaoğlu, bir süre Varlıbaş İnşaat’ta etüt proje bölümünde yer aldıktan sonra medya sektörüne geçiş yaparak İzlem Medya’da çalıştı. Yazılı basın müdürü olarak 2000 yılında Medya Takip Merkezi’nin bünyesine katılan Kabaoğlu’nun kurumdaki yeni görevi ise, üretimden ve şubelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin