Medya Oscarları sahiplerini buldu. İşte, ödül kazananlar!

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte hangi isimler ödül aldı?

Google Haberlere Abone ol
Medya Oscarları sahiplerini buldu. İşte, ödül kazananlar!

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin Ankara Rixos Otel’de düzenlediği ‘Medya Oscarları’ dün akşam düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. 



Törene; Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Cemalettin Haşimi, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ve çok sayıda davetli katıldı.



Akdoğan, törende yaptığı konuşmada internetin gelişmesine vurgu yaparak, “Artık radyo dinlemek, televizyon seyretmek, gazete okumak; hepsi internet üzerinden yapılabiliyor. Konvansiyonel medya gibi görülüyor radyo ve televizyon. Artık yeni bir medya var; sosyal medya var, internet medyası var. Ahmet Haşim'in bir yazısı var 'Baş Parmak' diye. 'Baş Parmak Medeniyeti' der. Batı medeniyetinin gelişiminde birçok icatta baş parmağın çok etkili olduğunu söyler. Gerçekten de son dönemde baktığımızda bu baş parmak, işaret parmağı çok etkili. Akıllı telefonlarda, Ipad'lerde, televizyon, radyo, gazeteler, bugünün nesli o başparmağıyla dünyayı oynattığını, istediğinin bir anda önüne serildiğini düşünüyor. Modern insanın gücü, masallardaki hükümdarla sanki yarışıyor. Bir tıkla bütün dünya gözünüzün önüne geliyor, ayaklarınızın önüne seriliyor” ifadelerini kullandı.



Maliye Bakanı Şimşek, atv ekranlarında yayınlanan 'Kara Para Aşk' dizisine ‘Yılın Televizyon Dizisi’ ve aynı dizideki rolüyle Tuba Büyüküstün’e ‘Yılın Kadın Oyuncusu’ ödülünü verirken şu ifadeleri kullandı:

"Komiser Ömer, gerçekten kara parayla mücadele etmek istiyorsa, buradan kendisine söylüyorum: MASAK olarak her türlü desteği vereceğimize söz veriyorum."



Jüri özel ödüllerini ise '7 Güzel Adam', Kon TV, Türk Yıldızları Belgeseli, Cem Ceminay ile TRT Film Projesi aldı. Yılın Şov Programı ödülüne, "Güldür Güldür Show" layık görülürken, ödülü Ali Sunal, Bakan Şimşek’in elinden aldı.



Gecede, Yılın Haber Bülteni ‘Show TV Ana Haber Bülteni’, Yılın Sabah Programı ‘Çalar Saat’, Yılın Spor Programı ‘Artı Futbol’, Yılın Yarışma Programı ‘O Ses Türkiye’, Yılın TV Dizisi ‘Kara Para Aşk’, Yılın Şov Programı ‘Güldür Güldür Show’, Yılın Gece Programı ‘Burada Laf Çok’ seçilirken; Yılın Erkek Oyuncusu ödülüne Sarp Levendoğlu, Yılın Kadın Oyuncusu ödülüne ise Tuba Büyüküstün, Yılın Magazin Programı ödülüne ‘Söylemezsem Olmaz’, Yılın Radyosu ödülüne Karnaval Radyo layık görüldü. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin