Medya Okulu ders başı yapıyor

Meslek ilkelerine ve topluma saygılı genç gazeteciler yetiştirmek hedefiyle kurulan okul başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Medya Okulu ders başı yapıyor

Üsküdar Belediyesi'nin, dünyayı ve Türkiye'yi bilen, gelişmeleri sorgulayan ve değerlendiren, meslek ilkelerine ve topluma saygılı genç gazeteciler yetiştirmek hedefiyle kurduğu 'Medya Okulu', 9 Kasım'da başlayacak. 



Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, atölye çalışmaları ve seminerlerden oluşan program, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.



Her cumartesi, alanında uzman gazetecilerin yer alacağı Medya Okulu'nun ilk hafta konuğu Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk olacak. Öztürk, 9 Kasım'da 'Yerli ve Yabancı Ajans Haberciliği' konusunda katılımcıları bilgilendirecek.



Gazeteciler Şaban Arslan, Mehmet Acet, Fevzi Yazıcı, Murat Düzyol, Nuriye Akman, Fatih Er, Metin Yüksel, Recep Yeter, Serkan Kalemciler, Hasan Öztürk de Medya Okulu'nun konukları arasında yer alıyor.



Toplam 8 hafta sürecek seminer ve atölye çalışmalarının sonunda kursiyerler, usta gazetecilerin kontrolünde içeriğini kendi hazırladıkları bir gazete yayınlayacak. Katılımcılara sertifika da verilecek. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin