Medya dünyasında flaş ayrılık! Sabah yazarı Hilal Kaplan ve Süheyb Öğüt boşandı

Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan 2007 yılında evlendiği akademisyen Süheyb Öğüt'ten sessiz sedasız boşandı.

Google Haberlere Abone ol
Medya dünyasında flaş ayrılık! Sabah yazarı Hilal Kaplan ve Süheyb Öğüt boşandı

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan ile Akademisyen Süheyb Öğüt’ün anlaşmalı bir şekilde Temmuz ayında tek celsede boşandıkları öğrenildi.

Anlaşmalı ayrıldılar

Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan ile akademisyen Süheyb Öğüt’ün Temmuz ayında Çağlayan Adliyesi'nde görülen duruşma sonucunda sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Kaplan ya da Öğüt’ün konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu.

İki çocukları var

15 yıldır evli olan çiftin 2 çocukları bulunuyor. Hilal Kaplan'ın eşinden herhangi bir nafaka talebinde bulunmadığı öğrenildi.

Hilal Kaplan'dan ayrılık sonrası ilk açıklama

Sabah yazarı hilal Kaplan, kişisel sosyal medya hesabından ayrılığı doğruladı. Kaplan'ın paylaşımı şöyle:

Kaplan'dan OdaTV'ye tepki

Hilal Kaplan ayrılık açıklamasını yapmadan önce, sosyal medya hesabından OdaTV'ye konuyla ilgili yaptıkları haberle ilgili sert sözlerle tepki gösterdi.

Kaplan, şu ifadeleri kullandı:

Soner Yalçın ve Toygun Atilla katıksız ahlaksızlardır. Eski eşim ahlaken tertemiz bir insandır. Ne dinen bir haram ne de hukuken bir yanlış durum yok. “İnsan olan” mahremiyete saygıyı bilir ama siz insan değilsiniz. Köpeği olduğunuz “Nuh”a da bunu böyle iletin.

Tipik odatv taktiği. İftirayı at, yayılmasını bekle, sonra haberi sil. Odatv’nin iftira haberini kullanan herkese karşı tüm hukuki haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin