Medya dünyasında çok konuşulacak bomba transfer! Candaş Tolga Işık tv100'e transfer oldu. Az Önce Konuştum artık tv100'de ekranlara gelecek. Gazeteci Işık'ın konuk listesi belli oldu. Hasan Can Kaya'dan, Meral Akşener'e geniş bir yelpaze

Son dönemde haber ve programlarıyla gündemi sarsan, Türkiye'nin tartışma konularını belirleyen tv100 bomba bir gazeteciye daha kadrosuna kattı. Candaş Tolga Işık artık Az Önce Konuştum programı ile tv100 ekranlarında olacak. tv100'ün Twitter hesabından Işık'ın programının tanıtımı Şampiyonlar Ligi müziği ile duyuruldu. Işık'ın konuk listesi ise 'bu müziği hak etti' dedirtti. Hasan Can Kaya'dan, Meral Akşener'e, Bakan Özer'e geniş bir yelpazede konuklar yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Medya dünyasında çok konuşulacak bomba transfer! Candaş Tolga Işık tv100'e transfer oldu. Az Önce Konuştum artık tv100'de ekranlara gelecek. Gazeteci Işık'ın konuk listesi belli oldu. Hasan Can Kaya'dan, Meral Akşener'e geniş bir yelpaze

Yaptığı haberler ve programlarla Türk televizyonlarına yeni bir soluk getiren, kısa sürede reytinglerde zirveyi zorlayan tv100 bomba bir transfere imza attı. Kadrosunda deneyimli televizyonculara, usta gazetecilere yer veren tv100, Candaş Tolga Işık'ı da transfer etti.

Deneyimli gazeteci Işık artık çok sevilen programı Az Önce Konuştum ile her salı tv100 ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

"NEREDE KALMIŞTIK?"

Az Önce Konuştum'un Twitter hesabından programa gelecek konukların listesi ve tarihleri paylaşılarak, Işık'ın ve tv100'ün Twitter hesapları etiketlendi, "Nerde kalmıştık?" diye soruldu.

"HAZIR MISIN tv100?"

Işık da bu tweeti alıntılayarak tv100'ü etiketledi ve "Hazır mısın? tv100" diye sordu.

tv100; ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİ İLE CEVAP VERDİ

tv100'ün Twitter hesabından ise cevap gecikmedi. tv100, Işık'a özel yaptığı program tanıtımında, Şampiyonlar Ligi müziği kullanarak, "YOK ARTIK Candaş Tolga Işık" notunu düştü. tv100'ün tweetinde gözlerdeki kalp emojisi dikkat çekti.

"BU MÜZİĞİ HAK ETTİ"

Işık'ın konuk listesi ise 'bu müziği hak etti' dedirtti. Işık'ın konuk listesinde Hasan Can Kaya'dan, Meral Akşener'e, Bakan Özer'den İlker Başbuğ'a geniş bir yelpazede isimler yer aldı.

İşte Işık'ın 3 Mayıs'a kadar olan hafta hafta konuk listesi:

15 Mart: Hasan Can Kaya

22 Mart: Farah Zeynep Abdullah & Erdal Beşikçioğlu

29 Mart: Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer

4 Nisan: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

12 Nisan: GİBİ ekibi tam kadro: Yılmaz (Feyyaz Yiğit), İlkkan (Kıvanç Kılınç), Ersoy (Ahmet Kürşat Öçalan), Aziz Kedi (Senaristlerden)

19 Nisan: TİP Genel Başkanı Erkan Baş

26 Nisan: Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum

3 Mayıs - Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin