Medya dünyası bu toplantıda buluştu!

Türkiye’de önemli bir ilk olan Media Summit, medya planlamacıları, yöneticileri ve markaları bir araya getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Medya dünyası bu toplantıda buluştu!

47 konuşmacının katıldığı, 28 oturum gerçekleştirildiği Media Summit 2014’te basından televizyona tüm medya mecralarında dijital yönetimden, pazarlama etkinliğine, yatırımların geri dönüşüne kadar medya planlamanın önemli başlıkları iki gün boyunca ele alındı.



CVK Park Bosphorus Otel’de düzenlenen Media Summit 2014 29 Mayıs’ta gerçekleşen ikinci gününe Poker Oyuncusu ve Medyacı Caspar Berry'nin kelebek etkisini ele alan sunumuyla başladı. Temelde insan yaşamının belirsizlikle başa çıkmak etrafında şekillendiğini, pokere verdiği referanslarla anlatan Berry, sakındığımız korktuğumuz belirsizliğin, aslen yaşamdaki sürpriz ve heyecan faktörü olduğunu hatırlattı.



Kanal D Genel Yayın Yönetmeni Pelin Diştaş ve yapımcı Timur Savcı dünya ve Türkiye'den örneklerle televizyon içeriğinin, özellikle dizilerin markalara katkısını vurguladı.



Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ise dijitalleşmenin medyaya yaptığı ve yapacağı etkileri medya ajansı CEO'larıyla tartıştı.



Prof. Dr. Koen Pauwels kazanılmış, sahip olunan ve ödenmiş medyaların yönetimine ilişkin bir model önerirken, OMDve Mediacom pazarlama analitiği üzerine modellerini paylaştı.

 

Öğleden sonra “Future of” adı verilen seanslarda medyanın güncel tartışma konuları ele alındı. Medya etkinlik ölçümü başlıklı oturumda AÇİAK'ın İzle Araştırması ile URYAD'ın Radyo Araştırması sunuldu.

 

Spor pazarlaması seansında ise FuatAkdağ, Nebil Evren, Ender Uslu sporun markalara sağladığı avantajları ele aldı. P&G Pazarlama Direktörü Oya Canbaş medyada gelecek senaryoları hakkında konuştu.



Media Summit 2014, Turkuvaz Dergi Grubu’ndan Levent Tayla ve Doğuş Yayın Grubu’ndan Seda Domaniç dergi mecrasının geleceği ve iyi uygulamaları tartışmalarıyla son buldu.



Doğan, Doğuş ve Turkuvaz Yayın Holdingleri’nin sponsorluğunda gerçekleşen Media Summit 2014’te iki günde47konuşmacı ve 28 oturum ile dolu dolu bir zirve yaşandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin