Medya artık Radikal’siz! Gazetecilerden gelen ilk tepkiler ne oldu? İşte o tweetler

Radikal gazetesi, internet yayınına Mart ayında son vereceğini duyurdu. Gazeteciler, kararı Twitter'dan yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Medya artık Radikal’siz! Gazetecilerden gelen ilk tepkiler ne oldu? İşte o tweetler

Radikal gazetesinin basılı yayına son vermesinin ardından çevrimiçi yayına devam gazetenin ‘radikal.com.tr’nin de kapatılacağı duyuruldu.



Ekim 1996 yılında Doğan grubu bünyesinde çıkarılan Radikal gazetesi 17 Ekim 2010 tarihinde tabloid boyutta basılmaya başlamıştı.



Gazete, 24 Haziran 2014 tarihinde ise basılı hayatına son vererek yoluna dijital olarak devam etme kararı almıştı.



Gazetenin internet yayınına son verme kararı sosyal medyada gazetecilerin gündemindeydi. Radikal çalışanları ve gazeteciler tarafından çok sayıda tweet atıldı. İşte onlardan bazıları;



Koray Çalışkan: "Radikal kapanıyor, bir devirle birlikte. Yazık oldu..."



Ezgi Başaran: "Herkesin hikayesini anlattık. İyi gazetecilik yaptık. Bugün bunu diyebilmek büyük lükstür. Radikal yazıişlerine ve okurlarına teşekkürler."



Yekta Kopan: "Bize ayrılan com.tr'nin de sonuna gelmişiz. Hoşça kalın"



Fehim Taştekin: "Trol tayfası Radikal'in kapanmasını kutluyor. 

Buradayız, bir yere gitmedik, gitmeyeceğiz! 

Yine yazacağız

Yine yazacağız

Yine yazacağız"



Ceyda Karan: "Neredeyse 13 sene çalıştığım @radikal topyekün kapatılmış.. Üzüldüm..:( İşsiz kalan arkadaşlara geçmiş olsun.."



Uğur gürses: "Yazmaya başladığımda RADİKAL 4 yaşında idi. Tam 15 yıl olmuş. Başka hiçbir söze gerek yok; sadece "oradaydım" demek bile gurur verici."



İsmail Saymaz: "gazetemiz http://radikal.com.tr  ay sonunda yayın hayatına son veriyor. okuru olarak işe başlayıp 15 yılımı verdim. hüznümü tarif edemem"



Ayşe Hür: "1/2 Biraz önce Twitter'dan duyduğum haber doğruymuş. Radikal artık dijital olarak da yok. Böylece akbabaların bir dileği daha yerine geldi."



Serdar Kuzuloğlu: "Kurucu ekibinde yer aldığım Radikal gazetesi bendeki güzel hatıralarıyla birlikte kapandı. Söylecek çok şey var da pek anlamı yok şu anda."



Oray Eğin: "POAŞ'la ilgili soruşturma Aydın Doğan'ın canını epey sıkmış durumda. Radikal'in kapatılması bir adım. Daha büyük değişimler gelebilir."



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin