Medcezir'de Yaman ile Mira arasında yeni bir dönem başlıyor

Star TV'nin iddialı dizilerden Medcezir'de yarın akşam neler yaşanacak?

Google Haberlere Abone ol
Medcezir'de Yaman ile Mira arasında yeni bir dönem başlıyor

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap’ın rol aldığı Ay Yapım imzalı Medcezir dördüncü bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak.



Senaryosunu, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun kaleme aldığı 'Medcezir'in yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu dizinin 4. bölümünün özeti şu şekilde:



Annesi Yaman’ın hayatından çıkmayı tercih eder.. Giderken peşinden gelmesin diye Yaman’ın yolunu Hasan ile kapatır.. Yaman  bundan sonra yoluna tek başına devam edecektir. Bu vedalaşmaya tanık olan Ender, Yamanın yaşadığı trajediye tepkisiz kalamaz.. Ona hissettirmeden sahiplenmeye karar verir.. Yamanın bir süre daha kalması için mesafesini de koruyarak olanak sağlar..  Yaman Orkunla birlikte  yanan örnek evin onarımında çalışacaktır. Aynı zamanda  "Asım Şekip Kaya" üniversitesinin de sınavlarına hazırlanacaktır. Yalnız Ender'in bu evde kalabilmesi tek şartı Yaman'ın hiçbir şekilde bir olaya karışmamasıdır. Bu konuda Selim de karısını destekler.  

Yaman için Orkunla örnek evde çalışırken geçirdiği günler çok zor geçecektir.. Orkun, Yaman'ın sınırlarını zorlamak için onu sürekli tahrik eder..  

Öte yandan Mira’nın panayır gecesi Nevin’i korumak için şarkı söylemesi, Mira ile Yaman arasında yeni bir dönem başlatır. Yaman ilk kez Mira’nın kendisine doğru attığı adımı karşılıksız bırakmaz. Bir araya geldiklerinde, aralarındaki duvarı aşarak gerçek bir iletişim kurarlar. 



İşte dizinin yarın akşam yayınlanacak olan bölümünün fragmanı








Sıradaki Haber İçin Sürükleyin