'Medcezir' yeni sezonu bu akşam açıyor

Star TV'nin popüler dizisi 2. sezonuna başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Medcezir' yeni sezonu bu akşam açıyor

Star TV'nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay ve Taner Ölmez'in rol aldığı 'Medcezir' dizisi bu akşam 2. sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelecek.



Hikayenin tüm karakterler için en başa döndüğü dizinin sezon finalinde, Yaman ve Mira ayrılmış, Ender Serez ise geçirdiği kazada hayatını kaybetmişti.



Dizi bu akşam olayların ardından geçen 3 ayla başlayacak.



Dizinin senaristi Ece Yörenç, Medcezir'in 2. sezonunu şu şekilde anlattı:



The O.C’nin fanları, zaman zaman hikayeye değdiğimi zaman zaman uzaklaştığımı biliyorlar. The O.C’de Mira (Marissa) ölüyordu ve bir sezon bu hikayeyle final yapıyordu. Bizde de Ender (Kristen) öldü. Ve sil baştan oldu her şey. Aşıklar ayrıldı. Araya üç ay zaman girdi. Bu sezon, yine Yaman-Mira aşkını izleyeceğiz. Aşıkların önceki engelleri aileleri ve geçmiş hikayeleriydi... Şimdi engelleri kendileri olacak... Kartlar yeniden, yeni kurallarla dağıtılıyor.



Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünün özeti şu şekilde:



Yaşadıkları büyük kayıptan sonra, Selim, Mert ve Yaman’ın yeni bir başlangıç yapmak için çıktıkları uzun yolculuk Sedef’ten gelen telefonla sona erer. Apar topar İstanbul’a dönerler. Böylelikle Yaman, Mira, Mert ve Eylül aylar sonra ilk kez karşılaşırlar. 



Yaman Mira’yı hayatından çıkarmış gibi davranmaya çalışsa da, her adımına Mira’nın varlığı yön verecektir. Birbirlerine doğru  adım atmaya çalıştıkça da,  gururlarına yenik düşerek, can yakacak küçük oyunlara başvururlar.



Öte yandan Yaman aşk acısının üstesinden kendince yöntemlerle gelmeye çalışırken, karşısına Elif çıkar. Elif, diğer kızlar gibi Yaman’ın etrafında pervane olmayarak Yaman’ın dikkatini çeker. Elif Yaman’la Mira arasındaki soğuk savaşta istemeden önemli bir rol oynayacaktır. 



Mert annesinin ölümünden sonra elleriyle dağıttığı ilişkisini toparlamak için harekete geçer. Ama Mert Eylül’e ulaşmaya çalıştıkça, karşısında Uzay’ı bulur. 



Karısının ölümünden sonra derin bir sessizliğe gömülen Selim, kendisiyle iletişime geçmeye çalışan televizyon muhabiri Deniz’in sonunda konuşmasına izin verir. Deniz’de Selim’e ait çok özel bir emanet vardır. 



Ender Serez adına düzenlenen yardım gecesinde herkes kendi vicdanıyla, pişmanlıklarıyla ve özlemleriyle yeniden yüzleşir. Yaman’la Mira’yı, Eylül’le Mert’i bir araya getiren duygusal gece sürprizlerle devam eder.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin