'Medcezir' yeni fragmanıyla merak uyandırdı

Yeni sezonun iddialı dizilerinden "Medcezir" 13 Eylül Cuma akşamı seyirci ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
'Medcezir' yeni fragmanıyla merak uyandırdı

Star Tv’nin yeni dizisi Medcezir, henüz yayına girmeden en çok merak edilen diziler arasında ilk sırada yerini aldı. Yeni fragmanı yayınlandığı dakikalarda TT (trending topic) olan "Medcezir" ilk bölümü 13 Eylül Cuma saat 20.00’de Star TV ekranlarında başlayacak.



Medcezir dizisinin önceki gün yayınlanan yeni tanıtımında Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Yaman karakteri ile ilgili birçok ipucu yer aldı. 



İstanbul’un yoksul bir semtinde yaşarken Avukat Selim Serez’le (Barış Falay) tanışmasının ardından yeni bir dünyaya adım atan Yaman’ın hayatından kesitlerin ekrana geldiği yeni tanıtım büyük merak uyandırdı. Yaman ile Mira’nın (Serenay Sarıkaya) ilk tanışma anları ve iki gencin ilk bakışta birbirinden etkilenmesi çarpıcı detaylarla aktarılırken; Yaman’ın yeni hayatında karşılaşacağı güçlüklerin sinyali de kavga sahnesiyle verilmiş oldu.



Geri sayıma başlayan dizinin hayran kitlesi,  yeni tanıtımı sosyal medyada defalarca paylaşarak internet ve forum sayfalarını hareketlendirdi.



Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez,  Murat Aygen ve Can Gürzap’ın başlıca rolleri paylaştığı Ay Yapım imzalı ‘’Medcezir”, merakla beklenen ilk bölümüyle 13 Eylül Cuma saat 20:00’de Star TV’de.



İşte dizinin yeni fragmanı






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin