Meclisin gündemi basın özgürlüğü!

TBMM Basınla İlişkiler Kurul Toplantısı, AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz'ün başkanlığında Parlamento Muhabirleri Derneği'nde yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Meclisin gündemi basın özgürlüğü!

Toplantıya, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Özer, Başkan Yardımcısı Cemil Tutal, Parlamento Muhabirleri Derneği Başkanı Göksel Bozkurt ve Başkan Yardımcısı Tülay Ağaoğlu da katıldı. Toplantı öncesi açıklama yapan Öz, toplantıda belirlenen gündemin konuşularak, demokratik şekilde karar alınacağını vurguladı.



Öz, "TBMM'deki basını önemsiyoruz. Burası milletin gözbebeği olan bir kurum. Milletin kendi kendini idare etmesi noktasında, göndermiş olduğu milletvekillerinin buradaki çalışmalarını, yaptıklarını, yapacaklarını, ülke ve kendi il meseleleri ile ilgili gayretlerini öğrenme noktasında; basına çok büyük görev düşüyor" diyerek şöyle devam etti:



"Basın mensupları Meclis'in bir parçasıdır. Meclis'te başta parlamento muhabirleri olmak üzere tüm medya kuruluşlarının görevlerini en rahat şekilde yerine getirme noktasında, vatandaşlarımızın Meclis çalışmalarıyla ilgili konulara en hızlı ve doğru şekilde vakıf olmaları noktasında, görev yapmaları için her türlü gayreti sarf ediyoruz ve bundan sonra da sarf etmeye devam edeceğiz." 



PMD Başkanı Göksel Bozkurt ise, TBMM İdare Amiri Öz'e yeni görevinde başarılar dileyerek, "Basın özgürlüğüne olan inancınızı biliyoruz" dedi. (ANKA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin