Maymunlar bir anda ailelere saldırdı. Phi Phi Adaları'nda korkunç olay: Bir anda ortaya çıkan maymunlar sahilde dinlenen ailelerin çocuklarına saldırdı

Dinlenmek için Phi Phi Adaları'na giden tatilciler hayatlarının şokunu yaşadı. Sahilde çocuklarıyla dinlenen ailelere bir anda ortaya çıkan maymunlar saldırdı. Aileler panikle çocuklarını korumaya aldı. Yaralanan çocuklar tetanos aşısı için hastaneye götürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Maymunlar bir anda ailelere saldırdı. Phi Phi Adaları'nda korkunç olay: Bir anda ortaya çıkan maymunlar sahilde dinlenen ailelerin çocuklarına saldırdı

Phi Phi Adaları'na giden tatilciler hayatları boyunca unutamayacakları bir olay yaşadı. Bir anda ortaya çıkan maymunlar sahildeki çocuklara saldırdı. Aileler panikle çocuklarını korumaya çalışırken, yaralanan ve vücutlarında sıyrıklar oluşan talihsiz çocuklar tetanos aşısı yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Tayland basınına yansıyan habere göre maymunlar tatilcilere saldırdı. Phi Phi Adaları'nda tatil yapan Riley Whitelum ve Elayna Carausu çifti hayatları boyunca unutamayacakları bir şok yaşadı.

ÇOCUKLAR SALDIRIYA UĞRADI

Çift çocuklarıyla sahilde dinlendiği sırada maymunlar birden belirerek çocuklara saldırmaya başladı. Sürüde yer alan maymun çiftin küçük oğlunun üzerine atladı. Aileler olaya hemen müdahale ederek çocuklarını kurtarmak için müdahale etti.

Çocuklar maymun ısırıkları ve pençe sıyrıklarıyla yaralandı. Aile tetanos aşısı için bölgedeki en yakın hastaneye başvurdu. Yaralanan çocuklardan biri bayılırken, hastanede kuduz aşısı da yapıldığı belirtildi.

Çift, YouTube'a yükledikleri bir videoda, sahile gitmeden önce "araştırma yapmadıklarını" ve buranın maymun saldırılarıyla ünlü olduğunu bilselerdi gitmeyeceklerini itiraf etti. Ebeveynler “Bir maymunu yumrukladığım için kötü hissediyorum ama Darwin'e gittiler, bu korkutucuydu. Sahildekilerin hiçbiri yardım etmedi” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin