"Mayısta İki Gün" festivali ile müzik coşkusu

Dün başlayan "Mayısta İki Gün" festivali sahne alan pek çok müzisyen ve onlara eşlik eden 'Güzel Şeyler Pazarı' ile devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
"Mayısta İki Gün" festivali ile müzik coşkusu

Bant Mag ve arkaoda aracılığıyla gerçekleşen mini festival alışkanlığı ‘Mayıs’ta İki Gün’ dün başladı. Davulun Sesi Soundsystem DJ Set’i de programına dahil ederek iki gün boyunca kesintisiz müzik sunan ‘Mayıs’ta İki Gün’ yerli-yabancı müzisyenleri Kadıköy’de ağırlıyor. ‘Ekim’de İki Gün’ün ardından 11-12 Mayıs’ta arkaoda’da düzenlenen festivalde müziğe ev yapımı yemeklerin ikram edileceği, tasarım ürünlerle ikinci el kıyafetlerin satışa sunulacağı ‘Güzel Şeyler Pazarı’ eşlik ediyor.



Festivalde genç yönetmenler tarafından yerel müzik sahnesinden isimler için çekilmiş videolar da yer alıyor. ‘Mayıs’ta İki Gün’ün ağırlayacağı isimler arasında Jessica Sligter, Codeine ve Come gibi grupların yanında solo albümleriyle de başarılı olan Chris Brokaw, Mountains var. Ayrıca besteci Ben Chatwin’in gitarlar ile elektronik tınıları bir araya getirdiği projesi Talvihorros, Farfara’dan tanıdığımız Tolga Böyük’ün başı çektiği Islandman ve Proudpilot solisti Ekin Üzeltüzenci’nin solo projesi Ekin Fil festivalde yer alan isimlerden. Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi www.bantmag.com ve www.arkaoda.com adreslerinde. (radikal)


Etiketler müzik festivali
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin