Mavi'den yeni şarkısı "Odalardan"a hipnotize edici video klip

Diskografisinde sözü ve bestesi kendisine ait bir çok single, Ep ve albüm bulunan Mavi, yeni yılı yepyeni şarkısı 'Odalardan' ile karşılıyor. Mavi'nin yazıp bestelendiği ve TNK grubunun solisti Caner Karamukluoğlu tarafından düzenlenen “Odalardan", taşıdığı elektronik öğeler ile alıştığımız pop müziğin dışına çıkup, indie/alternatif pop dünyasına göz kırpıyor.

Google Haberlere Abone ol
Mavi'den yeni şarkısı "Odalardan"a hipnotize edici video klip

Diskografisinde sözü ve bestesi kendisine ait bir çok single, Ep ve albüm bulunan Mavi, yeni yılı yepyeni şarkısı 'Odalardan' ile karşılıyor.

Geçtiğimiz kasım ayında “Umduğum Gibi” isimli teklisini yayınlayan Mavi, hem müzikal hem artistik duruşu anlamında önceki yıllarından farklı ve sürprizli işlere imza atacağını kanıtlamıştı. 

Mavi'den yeni şarkısı "Odalardan"a hipnotize edici video klip

Mavi'nin yazıp bestelendiği ve TNK grubunun solisti Caner Karamukluoğlu tarafından düzenlenen “Odalardan”, sırtını akustik altyapılı ve gitar ağırlıklı bir sounda yaslamış ve daha melodik bir yerden sesleniyor olsa da, taşıdığı elektronik öğeler onu alıştığımız pop müziğin dışına çıkarıp, indie/alternatif pop dünyasına yerleştiriyor.

 Şarkının Begüm Koçum imzası taşıyan dikkat çekici video klibinde, çocukluğumuzdan beri utandığımız çıplaklık ve korktuğumuz yalnızlık duygusu Mavi’nin bedeni ve renk kodları üzerinden anlatıldı. Tıpkı şarkının sözlerinde olduğu gibi arzusu korkularına ağır basan bir karakter resmedildi.

Mavi'den yeni şarkısı "Odalardan"a hipnotize edici video klip - Resim : 2

Hipnotize edici sekanslarıyla şarkının sürükleyici altyapısını da taşıyan video, ilk teklinin videosundan da ipuçları taşıyıp “bölüm 2”yi izlediğimizi düşündürüyor. Sonundaki eklenmiş karesiyle de bir sonraki şarkı ve videonun da yine bir devam işi olacağını gösteriyor.

 

Etiketler mavi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin