Mauro Icardi'den, Galatasaray'a veda. Yeni takımına evet dedi, peri masalı hikayesi sona erdi

Galatasaray'ın gol makinesi Mauro Icardi hakkında ortaya atılan Real Madrid iddiası sarı-kırmızılı taraftaları hayal kırıklığına uğrattı. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin, Mauro Icardi'yi ısrarla istediği ve Mauro Icardi'nin de İspanyol devine sıcak baktığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Mauro Icardi'den, Galatasaray'a veda. Yeni takımına evet dedi, peri masalı hikayesi sona erdi
Anadolu Ajansı

Galatasaray macerasına ilk önce kiralık olarak başlayan daha sonra da bonservisiyle transfer olan Mauro Icardi'nin, Real Madrid'den gelen teklifle aklı karıştı.

Galatasaray formasını sırtına geçirdiği ilk günden bu yana taraftarın sevgilisi olan ve derbi maçlarında attığı gollerle takımını adeta tek başına sırtlayan Mauro Icardi için İtalyan basınının ortaya attığı iddaa oldukça ses getirdi.

Karim Benzema'nın ayrılığından sonra forvet bölgesinde büyük sıkıntı yaşayan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'yi istediği ve Arjantinli oyuncuyla görüşüp olumlu yanıt aldığı kaydedildi. Icardi için Galatasaray'ın kapısını 15 milyon Euro'dan çalmayı düşünen Real Madrid'in teklifi daha da yükseltebileceği ve Icardi için ısrarcı olacağı yazıldı.

Galatasaray formasıyla 46 maça çıkan Mauro Icardi 38 gol ve 11 asist kaydederek inanılmaz istatistiklerin altına imza attı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin