Mauro Icardi şampiyonluğu istiyor! Sivasspor'u mağlup eden Galatasaray şampiyonluğa çok yakın

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray sahasında ağırladığı Sivasspor'u, Mauro Icardi'nin attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Galatasaray önümüzdeki hafta sahadan galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Google Haberlere Abone ol
Mauro Icardi şampiyonluğu istiyor! Sivasspor'u mağlup eden Galatasaray şampiyonluğa çok yakın

Spor Toto Süper Lig'de 76 puanla lider konumda bulunan Galatasaray, 37 puanlı Sivasspor'u sahasında konuk etti.

Galatasaray müthiş bir atmosferde oynanan maçta Sivasspor'u son haftaların en formda ismi Mauro Icardi'nin attığı gollerle 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı. Galatasaray bu galibiyetle puanını 79'a yükseltirken, Sivasspor 37 puanda kaldı.

Sarı-kırmızılı ekip önümüzdeki hafta Ankaragücü deplasmanına konuk olacak ve sahadan galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Sivasspor ise Konyaspor deplasmanında puan ya da puanlar arayacak.

MAURO ICARDI'DEN MÜTHİŞ SERİ

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, Sivasspor maçında da gol buldu. Arjantinli forvet, sarı-kırmızılı takımın son 6 lig golünü atmış oldu.

Bununla birlikte Icardi, Galatasaray formasıyla daha önce 5 gole üst üste imza atan Mario Jardel'i yakaladı ve geçti. Üst üste 5 gol bulan 2. yabancı Galatasaray oyuncusu olan Icardi, Beşiktaş, İstanbulspor, Başakşehir ve Sivasspor karşısında toplam 6 gol kaydetti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Galatasaray-Sivasspor maçında ilk düdük sesi geldi.

13' Maçta gol perdesini açan taraf Galatasaray oldu! Kerem Aktürkoğlu'nun pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Icardi düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Mauro Icardi şampiyonluğu istiyor! Sivasspor'u mağlup eden Galatasaray şampiyonluğa çok yakın

19' Galatasaray etkili geldi. Icardi'nin ara pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Kazımcan Karataş'ın vuruşu çerçeveyi bulmadı.

22' Sivasspor'un kullandığı serbest vuruşta yapılan ortaya iyi yükselen Appindangoye'nin kafa vuruşu Fernando Muslera'da kaldı.

33' Kerem'in mükemmel pasında Icardi bir kez daha kaleciyle karşı karşıya kaldı. Arjantinli yıldız kaleyi düşünmek yerine topu içeri çevirmek isteyince Sivasspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

45' Galatasaray ilk yarıyı Mauro Icardi'nin attığı tek golle önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

49' İkinci yarının ilk tehlikesi Sivasspor'dan geldi. Kornerde savunmadan ileriye çıkan Appindangoye'nin kafa vuruşu üstten auta gitti.

63' Galatasaray farkı ikiye çıkardı! Boey'in ortasında çok zor durumda kafayla fileleri havalandıran Icardi skoru 2-0'a getirdi.

Mauro Icardi şampiyonluğu istiyor! Sivasspor'u mağlup eden Galatasaray şampiyonluğa çok yakın - Resim : 2

66' Galatasaray'da Milot Rashica ve Sergio Oliveira'nın yerine Barış Alper Yılmaz ve Fredrik Midtsjö oyuna dahil oldu.

90+4' Savunmadan seken topu ceza sahası dışından tek vuruşla ağlara yollamaya çalışan Nelsson'un şutu auta gitti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin