Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo sezon sonunda Galatasaray'a veda edebilir. İtalyanlar yeni adresi duyurdu

Bu sezon yaptığı transferlerle sezona damga vuran ve şampiyonluk yolunda en yakın rakibi Fenerbahçe'nin altı puan önünde zirvede bulunan Galatasaray'da Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo sezon sonunda takımdan ayrılabilir.

Google Haberlere Abone ol
Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo sezon sonunda Galatasaray'a veda edebilir. İtalyanlar yeni adresi duyurdu

Transfer çalışmalarını son sürat devam ettiren Galatasaray'da yıldız oyuncular takımdan ayrılabilir. İtalyan devi Milan, Galatasaray'dan Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo'yu transfer listesine aldı.

İtalyan basınında yer alan habere göre Milan, Galatasaray'ın üç yıldızına kancayı taktı. Milan Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo için şimdiden nabız yoklamaya başladı.

İLK HEDEF ZANIOLO

Milan'ın transferde ilk hedefi ise Nicolo Zaniolo. Galatasaray'ın 15 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı 23 yaşındaki yıldız transfer listesinin ilk sırasında yer alıyor. Icardi ve Torreira transferlerinin de teknik direktör Stefano Pioli'nin onay vermesi halinde yapılması planlanıyor.

SARI-KIRMIZILI EKİP ICARDI'NIN BONSERVİSİNİ ALMANIN PEŞİNDE

Galatasaray'da ise kurmaylar sezon başında bedelsiz olarak Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi'nin bonservisini almak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı idarecilerin Arjantinli yıldızın bonservisini almak konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin