Masumlar Apartmanı'nda ortalık karışıyor!

TRT 1'in salı akşamları izleyicisiyle buluşan OGM Pictures imzalı Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm (31. bölüm) fragmanı yayınlandı. Fragmanda Naci, kurtulmak için Han'a saldırıyor...

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı'nda ortalık karışıyor!

Salı akşamlarının büyük bir merakla izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Zorla kazan dairesinde tutulan Naci, önce Han'ın boğazına bıçak dayıyor sonra da Safiye'nin yıkayacağını düşündüğü yemek kabına "Yardım" yazılı bir not koyuyor. Zor zamanlar geçiren Gülben ise yaşadıklarından dolayı sinir krizi geçiriyor.

Başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı, 27 Nisan Salı günü 31. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin merakla beklenen fragmanı da yayınlandı.

NACİ, SAFİYE'YE ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR

Yayınlanan yeni fragmanda; Naci kazan dairesinden kurtulduğu an Safiye'nin yanına gitmeyi düşlerken Safiye İnci'yle oturmuş ona Naci'yi anlatır. Öte yandan Naci kurtulmak için Han'ın boğazına bıçak dayar ve kendisini oradan çıkarmasını söyler. Bununla da yetinmeyen Naci, Safiye'nin temizleyeceğini düşündüğü yemek kabına "Yardım" yazılı bir not bırakır.

GÜLBEN SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR

Bunların yanı sıra Gülben'i mutlu etmeye çalışan Esat, bu isteğini Han'a söyler. Han ise bu duruma sıcak bakmaz. Bunu duyan Gülben, Han'a bağırarak sinir krizi geçirir. İnci'nin yeni işinden memnun olmayan Han, iş yerine gittiğinde İnci ve patronu yakın bir şekilde görünce öfkelenir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin