Masumlar Apartmanı 39. bölüm yayınlandı: Masumlar Apartmanı son bölüm İZLE

TRT 1 ekranlarının reytingleri altüst eden dizisi Masumlar Apartmanı, dün akşam yayınlanan 39. Bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar gibi isimlerin yer aldığı yapımda, geçtiğimiz sezon başrollerden biri olan Farah Zeynep Abdullah diziye veda etmişti. Masumlar Apartmanı’nın yeni sezonunda ise kadroya başarılı oyuncu Melisa Şenolsun dahil oldu. Masumlar Apartmanı 39. Bölüm linkini haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı 39. bölüm yayınlandı: Masumlar Apartmanı son bölüm İZLE

Masumlar Apartmanı dün akşam ekranlara gelen 39. Bölümü ile izleyenleri şaşırttı. Yeni bölüm finalinde Hikmet’in fenalaşarak bir anda yere düşmesi heyecana neden olurken, başarılı oyuncunun diziden ayrılıyor olduğu iddiası da gündeme geldi. Masumlar Apartmanı son bölüm İZLE

MASUMLAR APARTMANI HİKMET ÖLDÜ MÜ?

Masumlar Apartmanı 39. bölüm yayınlandı: Masumlar Apartmanı son bölüm İZLE

Masumlar Apartmanı son bölümde, karşı apartmandan Han'ın evini gözetleyen Rüya, Hikmet'in fenalaşarak yere yığıldığını gördü. Safiye ve Gülben ise babalarının durumundan haberdar olmadı.

Masumlar Apartmanı 39. bölüm yayınlandı: Masumlar Apartmanı son bölüm İZLE - Resim : 2

Koşarak eve giden Rüya kapıyı çalıp "Babanızın yardıma ihtiyacı var. Adam ölüyor gitsenize" demesiyle Gülben, Safiye ve Neriman babalarını yerde hareketsiz yatarken buldu.

Usta oyuncu Metin Coşkun'un canlandırdığı Hikmet karakterinin akıbeti ise yeni bölümlerde ortaya çıkacak.

MASUMLAR APARTMANI 39. BÖLÜMDE NE OLDU?

Masumlar Apartmanı 39. bölüm yayınlandı: Masumlar Apartmanı son bölüm İZLE - Resim : 3

Yaşananlardan sonra Safiye, eve bir başkasının girmiş olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Evdekileri Rüya’nın getirdiği mikroplardan korumak adına radikal bir önlem alır. Safiye çaresizlik içinde çırpınırken ev halkı durumu düzeltmek için bu sefer farklı bir yol izler.

 Masumlar Apartmanı 39. bölüm yayınlandı: Masumlar Apartmanı son bölüm İZLE - Resim : 4

Esat, Gülben’e sürpriz bir ziyaretçi getirir. Han ise yeniden kendi dünyasına saklanmayı seçer. Ancak artık otelden ayrılma vakti gelmiştir. Rüya sadece Han’ı değil, ailesini de yakından gözlemlemektedir. O sırada yaşanan bir gelişme, olayların seyrini değiştirir.

MASUMLAR APARTMANI 39. BÖLÜM İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin