Masumiyet'in Ela'sı dergiye kapak oldu

Fox TV dizisi Masumiyet'te 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ela karakterini canlandıran genç oyuncu İlayda Alişan, Elele dergisinin nisan sayısına kapak oldu, rolüyle ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Masumiyet'in Ela'sı dergiye kapak oldu

Fox TV dizisi Masumiyet’in oyuncusu İlayda Alişan Elele dergisinin Nisan sayısı kapağı için objektif karşısına geçti.

ELA’YA GÜNLÜK TUTTUM

Alişan, Elele dergisine verdiği röportajda rolüne nasıl hazırlandığını anlattı: "Okuma provaları, sahne provaları şöyle dursun, bu süre içerisinde Ela’ya bir günlük tuttum. Her proje öncesinde çalıştığım hocamla saatlerce Ela’yı konuştum ve onu anlamaya çalıştım. Ela ne hisseder, ne düşünür, neyi neden yapar. Hatta ona bir şarkı bile buldum."

Masumiyet'in Ela'sı dergiye kapak oldu

Dizide Ela’nın yaşadığı travmatik durumdan dolayı rolünün etkisinden nasıl çıktığını ise oyuncu şu şekilde açıkladı: "Bir kadın olarak bir noktada içsellestirdim bu durumu. Ancak günün sonunda İlayda olarak Ela’yı anlamaya çalıştığım ve ona ben hayat verdiğim için gerçekle, karakter arasındaki farklılığı da kontrol edebiliyorum. O yüzden etkisinde kalmıyorum."

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın paylaştığı Masumiyet'te İlayda Alişan, 19 yaşında üniversite öğrencisi Ela'ya hayat veriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin