MasterChef'te Mehmet şeften gözü kapalı şov

TV8'in çok izlenen yemek yarışması MasterChef'te şef Mehmet Yalçınkaya adeta şov yaptı. Kanatlı hayvanlar hakkında yarışmacılara ders veren Mehmet Şef, gözü kapalı tavuk açması yarışmacılar tarafından ayakta alkışlandı.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef'te Mehmet şeften gözü kapalı şov

MasterChef Türkiye'de Masterclass eğitimi verilen bölümde programa Mehmet Yalçınkaya'nın gözü kapalı bıçak kullandığı sahneler damga vurdu. Programın devamında yarışmacılar aldıkları eğitimin ışında ödül için yarıştılar.

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde, yarışmacılar; Mehmet Şef'in yaptığı şovu büyük heyecanla izledi. MasterClass eğitimi sırasında bütün tavuk parçalama tekniklerini yarışmacılara anlatan Mehmet Şef, gözlerini bağladı ve tavuğu gözleri kapalı şekilde parçalara ayırdı. Elinde keskin bir bıçakla bu işlemi gözleri kapalı yapan Mehmet Şef, yarışmacıları tarafından ayakta alkışlandı.

MEHMET ŞEFİN ELİNE NE OLDU?

Dünya yemek olimpiyatlarında madalyaları bulunan Mehmet Şef yayın sırasında sol elini kameranın uzak ucundan kullanmayı tercih etti. Bir mutfak kazasında sol elinin 3 parmağını kaybeden Mehmet Yalçınkaya’nın dün geceki programda da elini ustalıkla gizlemesi izleyicilerin gözünden kaçmadı. Usta şefin parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı söylense de usta şef konuyla ilgili bir açıklam yapmadı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Yarışmacılar, eğitimlerinin ardından, Masterclass ödülünü kazanmak için yarıştı. Üç aşamalı ödül oyunu oynayan yarışmacılar arasından en iyi tabağı çıkaran kişi, ödülü kazandı.

Mehmet Şef’ten eğitim alan 16 yarışmacı arasından sadece 8’i verilen görevi doğru yaparak Somer Şef’in Masterclass’ına katılabildi. Somer Şef’in eğitimi sonrasında ise; 4 kişi ise Danilo Şef’ten Masterclass eğitimi alma hakkı kazandı. Yani MasterChef’te bundan sonra; kazanan kişiler eğitimlerin tamamına dahil olabilecek.

Kademeli yarışmaların ardından 16 yarışmacıdan son 4'e kalan Uğur, Barbaros, Esra ve Sefa ödül için yarıştı. En iyi tabağı hazırlayan Esra ise Masterclass ödülünü kazanan isim oldu. Ödülü kazanan Esra, oldukça ünlü bir İtalyan restoranında tüm gün boyunca Masterclass eğitimi alacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin