MasterChef'te kim kazandı. 26 Haziran 2023 Pazartesi MasterChef'te yukarı kim çıktı? İşte MasterChef'te ana kadroya giren 12'nci isim

MasterChef'te ana kadro mücadelesi devam ediyor. Yarışmacılar ana kadroya girebilmek için iki etapta performanslarını sergiliyor. İlk etapta şeflerin istediği bir yiyecek hazırlanıyor. İkinci etaba geçen yarışmacılara malzeme veriliyor ve o malzemeleri kullanarak yaratıcı, lezzetli ve estetik tabaklar çıkıyorlar. 27 Haziran akşamında yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde ana kadroya giren 12'nci yarışmacı belli oldu. İşte 26 Haziran 2023 Pazartesi MasterChef'te ana kadroya giren 12'nci isim.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef'te kim kazandı. 26 Haziran 2023 Pazartesi MasterChef'te yukarı kim çıktı? İşte MasterChef'te ana kadroya giren 12'nci isim

MasterChef All Star'da üçüncü grup yarışmacıları ana kadroya girebilmek için yarışıyor. MasterChef 2021 sezonunun yarışmacılarının yer aldığı All Star'da 27 Haziran akşamında kıyasıya rekabet ekranlara geldi.

En hırslı yarışmacıların yer aldığı MasterChef'in All Star sezonunda ana kadroya giren isim belli oldu.

Peki İşte 27 Haziran 2023 Salı MasterChef'te kim kazandı, yukarı kim çıktı? 26 Haziran 2023 Pazartesi MasterChef'te ana kadroya giren 12'nci isim.

26 HAZİRAN MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI?

MasterChef'in 26 Haziran 2023 Pazartesi akşamında yayınlanan yeni bölümünde şefler yarışmacılardan empanada tarifi hazırlamalarını istedi. Bir hamur işi tarifi olan empanadayı verilen süre içinde tamamlayan yarışmacılardan İbrahim, Pelin, Burcu, Araz, Tunahan, Fatma ve Tahsin üst tura geldi.

26 HAZİRAN MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

MasterChef'in ikinci etabında şefler yarışmacılara kuzu ciğeri ve krema verdi. Yarışmacılar bu iki malzemeyle 45 dakikada yaratıcı bir tabak çıkarmaya çalıştı. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda son ikiye Araz ve Burcu kaldı.

MasterChef All Star ana kadrosuna giren 12'nci yarışmacı Burcu Önal oldu.

 

MasterChef'in bir önceki bölümünde üçüncü gruptan ana kadroya adını yazdıran ilk yarışmacı Sergen olmuştu.

 

MASTERCHEF ALL STAR 2023 ANA KADRODA KİMLER VAR?

Güzide, Suna, Eda, Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray, Berker, Sergen.

MASTERCHEF ALL STAR 3. GRUP YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef All Star'da 3. grup yarışmacıları belli oldu. Sevilen lezzet programının üçüncü grurubda MasterChef 2020 - 2021 yarışmacıları yer alıyor. MasterChef'in 3. grup ana kadro seçmelerine Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın yanında Murat Bozok eşlik ediyor. İşte MasterChef All Star 2023'ün üçüncü grup yarışmacıları isimleri;

Sergen Özen

Araz Aknam

Ateş Durukan

Azize Polat

Burcu Önal 

Mert Yılmaz

Dilara Başaran

Hamza Mercimek

Rabia Nur

Milhan Erdem

Tunahan Ak

Emre Büber

Görkem Demiral

İbrahim Cingözler

Fatma Polat

Tahsin Küçük

Pelin Zaman

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin