MasterChef'te kim kazandı. 23 Haziran 2023 Cuma MasterChef'te yukarı kim çıktı? İşte MasterChef'ta ana kadroya giren 9'uncu yarışmacı

MasterChef All Star'ın 23 Haziran 2023 Cuma günü yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılar ana kadroya girmek için ellerinden geleni yaptı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Ömür Akkor'un jüri üyeliğini yaptığı MasterChef 2020 grubundan kimin MasterChef 2023 ana kadroya girdiği belli oldu. Peki MasterChef'te kim kazandı? 23 Haziran 2023 Cuma MasterChef'te yukarı kim çıktı? İşte MasterChef'ta ana kadroya giren 9'uncu yarışmacı.

MasterChef'te kim kazandı. 23 Haziran 2023 Cuma MasterChef'te yukarı kim çıktı? İşte MasterChef'ta ana kadroya giren 9'uncu yarışmacı

MasterChef All Star'da ana kadro heyecanı devam ediyor. MasterChef 2020 yarışmacıları ana kadroya girebilmek için en leziz yemekleri kısa sürede hazırlamaya çalışıyor.

İki etaptan oluşan MasterChef ana kadro seçimlerinde ilk etapta şeflerin söylediği bir yemek hazırlanıyor. İkinci etapta ise yarışmacılara malzemeler veriliyor ve o malzemelerle yaratıcı, lezizi bir yemek yapılması isteniyor.

MasterChef'in bir önceki bölümünde ana kadroya giren 8'inci yarışmacı Esra Tokelli olmuştu. Peki MasterChef'te kim kazandı? 23 Haziran 2023 Cuma MasterChef'te yukarı kim çıktı? İşte MasterChef'ta ana kadroya giren 9'uncu yarışmacı.

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

MasterChef'te yarışmacılar ana kadroya isim yazdırmak için kolları sıvadı. İlk turda bir Fransız yemeği hazırlandı. İkinci turda ise patlican ve bir Kore salçası olan gochujang ile yaratıcı bir yemek istendi. Yarışmacılara yaratıcı yemek çıkarabilmeleri için 45 dakika verildi. 

Gochujangin çok tuzlu olduğunu söyleyen Mehmet Şef, "Doğru kullanılmadığı zaman sorun yaratacak bir ürün ama çok güzel aroması var." dedi.

İlk turda jüriler Celal, Duygu, Eray ve Sedat'ın hazırladığı Fransız yemeğini beğendi. Böylece Celal, Duygu, Eray ve Sedat yaratıcılık etabı için yeniden yarıştı.

MASTERCHEF'TE YUKARI KİM ÇIKTI?

Patlıcan ve gochujang ile en iyi yaratıcı tabağı hazırlayan Eray Aksungur, MasterChef All Star 2023'ün ana kadrosuna giren 9'uncu yarışmacı oldu.

MasterChef'te kim kazandı. 23 Haziran 2023 Cuma MasterChef'te yukarı kim çıktı? İşte MasterChef'ta ana kadroya giren 9'uncu yarışmacı

MASTERCHEF ALL STAR 2023 ANA KADROSUNDA KİMLER VAR?

MasterChef 2023 ana kadrosunda Güzide, Suna, Eda, Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra ve Eray bulunuyor.

MASTERCHEF 2019-2020 SEZONU YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef 2019-2020 sezonu yarışmacıları MasterChef All Star 2023'te ikinci grupta yer aldı. Sevilen lezzet programının ikinci grubuna Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile beraber Ömür Akkol jüri üyeliği yapıyor.

Sefa Okyay Kılıç

Eray Aksungur

Arem Yüce

Tanya Kilitkayalı

Berker Başmanav

Ayyüce Kamit

Sedat Tuncer

Celal Sarıgül

Esra Tokelli

Berk İlter

Ebru Has

Gülşah Suna

Duygu Acarsoy Atun

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin