MasterChef'te kim elendi?

MasterChef'te bu hafta eleme potasına yer alan isimler Cemre, Yasin ve Batuhan oldu. Haftanın son dokunulmazlık oyunun kaybeden kırmızı takım oldu. Böylece takımdaki tüm yarışmacılar eleme potasına girmiş oldu. Şefler, elenme adaylarından Kilis Pie yapmalarını istedi. Yaşadığı zorlukları anlatan Cemre gözyaşlarına boğuldu.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef'te kim elendi?

MasterChef’in son bölümünde heyecan doruktaydı. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Kırmızı takımın üç yarışmacısı Cemre, Batuhan ve Yasin eleme adayı oldu. Son bölümde yarışmacılar Japon mutfağına özgü suşiler yaptı. Yemekleri oylayan işletme çalışanlar tarafından mavi takımın yemeği daha çok beğenildi ve dokunulmazlığı aldılar.

MasterChef Türkiye'de kim elendi?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda MasterChef'te yeni kurallarla yapılan ilk yarışma heyecan yarattı. Yarışmacılar, Danilo Şef'in tarif ettiği Kış Tüneli adlı yemeği 50 dakika içinde yapmaya çalıştı. Batuhan bu oyundan birinci olarak çıktı. En iyi ikinci tabağı hazırlayan Cemre olurken, Ekin ise 3. oldu. Elemede son ikiye ise Rıfat ve Yasin kaldı. Tabağını tam olarak yetiştiremeyen ve eksikleri bulunan Yasin, şeflerin kararıyla bu haftanın ilk eleme adayı oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda ise; Şeflerin istediği menüde ördek göğsü, analı kızlı, patlıcan kebabı ve tarte vardı. Yemekleri eski yarışmacılar değerlendirdi ve mavi takım ikinci oyunu da kazandı. Kırmızı takımda yer alan Batuhan ve Cemre eleme potasına girmemek için Mehmet Şef'in tabağını en güzel şekilde yapmaya çalıştı. Şefler eleme potasına Cemre'yi gönderdi.

Cuma günü oynana üçüncü dokunulmazlık oyunun da mavi takım kazandı ve böyle kırmızı takımın üçüncü yarışmacısı olan Batuhan da eleme adayı oldu. Yarışma sonrasında yapılan eleme oyunu neticesinde elenen yarışmacı Yasin oldu.

MasterChef'te kim elendi?

Cemre gözyaşlarına hakim olamadı

Dokunulmazlık oyunu öncesinde Cemre yaşadığı zorluklardan bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

Bireysel dokunulmazlık oyununa kalan Cemre, üçlünün arasında en iyi yapan olarak elenmekten kurtulduğunu öğrendiği sırada da gözyaşlarına hakim olamadı.

MasterChef Yasin kimdir?

Aslen Diyarbakırlı olan Yasin Obuz, 1989 yılında dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi spor bölümünden mezun olan ve işletmecilik yapan Yasin Obuz’un ailesi Antalya'da yaşıyor. Yasin Obuz, Yemekteyiz yarışmasıyla tanındı ve birkaç kez katıldığı yarışmada rakiplerini epey zorladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin