MasterChef'te kim elendi. 23 Temmuz 2023 Pazar MasterChef'e veda eden kim oldu? İşte MasterChef'ten elenen sürpriz 2. yarışmacı

MasterChef All Star'da 23 Temmuz 2023 Pazar günü eleme heyecanı yaşandı. Şeflerin belirledikleri yemeği hazırlamaya çalışan yarışmacılar elenmemek için en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. Gecenin sonunda ise MasterChef'e veda eden isim oldukça hırslı olan sürpriz bir yarışmacı oldu. Elenen ismin yerine yeni bölümlerde yedek yarışmacı Azize gelecek. Peki MasterChef'te kim elendi? İşte MasterChef'ten elenen sürpriz 2. yarışmacı.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef'te kim elendi. 23 Temmuz 2023 Pazar MasterChef'e veda eden kim oldu? İşte MasterChef'ten elenen sürpriz 2. yarışmacı

MasterChef programı Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğinde devam ediyor. Eleme adayları Büşra, Burcu, Eda, Gamze, Çağatay, Ayaz ve Mert olmuştu.

MasterChef'te geçtiğimiz günlerde 100 bin TL'lik para ödülü oyunu oynanmıştı. Para ödülünü kazanan isim Gamze olmuştu. 100 bin TL'lik bir önceki para ödülü ise Eray almıştı.

Her gün eleme adaylarının belli olduğu MasterChef'te 23 Temmuz'da sürpriz bir yarışmacı elendi. Peki MasterChef'te kim elendi? İşte MasterChef'ten elenen sürpriz 2. yarışmacı.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef yarışmacıları keçi sütü ve isot salçasıyla yaratıcı yemekler çıkardı. Eleme adayları olan Eleme adayları Büşra, Burcu, Eda, Gamze, Çağatay, Ayaz ve Mert ikinci tura kalmamak için mücadele etti. Sonucunda MasterChef'in üçüncü haftasında yerini garantileyen isimler belli oldu. 

Mert, Büşra, Gamze, Burcu, Ayaz ve Çağatay ikinci eleme için tezgah başında yer aldı. Danilo Şefin 'Çıtırlık' tabağını yapmaya çalışan yarışmacılara 40 dakika süre verildi. En iyi tabağı çıkaran Ayaz, ikincisi de Çağatay oldu.

Diğer yarışmacılardan daha az başarılı tabağı çıkaran Burcu Önal ise MasterChef'e veda eden ikinci yarışmacı oldu.

"HALA ŞOKTAYIM"

Burcu Önal'ın elenmesiyle ilgili açıklama yapan Mehmef Şef, "Açık konuşmak gerekirse senin yeteneğini biliyoruz. Ama sen zaten bizi gerek yurt dışında gerek yurt içinde gururlandıran yarışmacısın. Ama üzüldük, All Star bizi şaşırtmaya devam ediyor. " dedi.

Danilo Şef ise, "Hala şoktayım açıkçası. Çok üzgünüm senin yeteneğini herkes biliyor zaten. " diye konuştu.

İddialı yarışmacılardan başında gelen Burcu Önal gitmeden önce şu sözleri söyledi: "Gece 40 derece ateşle buraya geldim. Ama elimden gelen her şeyi yaptım. Vazgeçmedim sonuna kadar bir tabak çıkarttım. Gerçek Burcu aslında bu. Sakin, ılımlı. Diğer senelerdeki Burcu ben değildim. Yoluma devam ediyorum."

YENİ YARIŞMACI AZİZE OLDU

MasterChef'in yedek yarışmacılarından olan Azize elemenin ardından ana kadroda yarışacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin