MasterChef'te bu hafta kim elendi. 27 Ağustos 2023 Pazar MasterChef'e kim veda etti? İşte MasterChef'e veda eden isim

MasterChef'te 27 Ağustos 2023 Pazar akşamında herkesi şok eden eleme gecesi yaşandı. Elemenin ikinci etabında hazırlanan yemek yarışmacıları bir hayli zorladı. Talihsizliklerle dolu olan bölümün sonunda MasterChef'e veda eden isim belli oldu. MasterChef macerası biten yarışmacı ağlayarak gitti. Peki 27 Ağustos 2023 Pazar MasterChef'e kim veda etti? İşte MasterChef All Star'da elenen isim.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef'te bu hafta kim elendi. 27 Ağustos 2023 Pazar MasterChef'e kim veda etti? İşte MasterChef'e veda eden isim

MasterChef'te bir eleme haftası daha sona erdi.

Geçtiğimiz hafta hayallerine veda eden isim Rıfat Yurttaş olmuştu. Bu hafta ise MasterChef macerası biten yarışmacı herkesi şaşırttı.

Peki 27 Ağustos 2023 Pazar MasterChef'e kim veda etti? İşte MasterChef All Star'da elenen isim.

27 AĞUSTOS MASTERCHEF'E KİM VEDA ETTİ?

MasterChef'te haftanın eleme adayları Tolga, Gamze, Dilara, Ayaz, Barış, Eray ve Batuhan olarak belirlenmişti. İlk etapta kızılcık ürünü ile 45 dakikada yaratıcı tabaklar çıkarıldı.

İlk turda talihsizlik yaşayan Eray tabağını dolaba koyarken birazını devirdi. Ardından şeflere tabağını sundu.

Kızılcık ürünü ile en başarılı tabağı çıkaran isim Gamze oldu. Ardından Tolga ve Batuhan da ikinci tura kalmaktan kurtuldu.

Son dörde kalan  Barış, Dilara, Eray ve Ayaz, Mehmet Şef'in 'Fıstık' isimli tabağını hazırladı. Yarışmacılar bu tabağı hazırlarken oldukça zorlandı. Tadımın sonucunda ise MasterChef'e veda eden isim fenomen yarışmacı Eray Aksungur oldu.

MasterChef'te bu hafta kim elendi. 27 Ağustos 2023 Pazar MasterChef'e kim veda etti? İşte MasterChef'e veda eden isim

"AĞLAYARAK VEDA EDİYORUM"

MasterChef macerası sona eren Eray, "Bugün değildi" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Eray yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti: "Burada çok daha ilerleyeceğim yerler görüyordum. Özür diliyorum sizden. Böyle gelmek istemezdim önünüze.  Ben şampiyonluğa geldiğim yarışmada 7.haftadan burayı terk ediyorum. Benim için çok zor ve kötü bir durum. Ben bu stresi kaldıramadım ve bugün veda ettim. Takım oyunlarında da çok iyi olduğum söylenemezdi. Ağlayarak veda ediyorum."

"NASİBİN KADAR UÇARSIN"

Eray'ın elenmesinin ardından açıklama yapan Barbaros Yoloğlu, "Bazen kanatlarını sonsuzluğa açarsın ama nasibin kadar uçarsın kardeşim asıl kanatlanma zamanı şimdi asıl yarış şimdi öyle yerlerde olacağına eminim ki herkes imrenerek senin başarı hikayeni anlatacak sana güveniyorum güveniyoruz seni seviyoruz" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin