MasterChef Türkiye'de şampiyon belli oldu... İşte kıyasıya mücadelenin ayrıntıları

Ekranların ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de büyük final nefes kesti. Büyük heyecanın yaşandığı son bölümde Eren ve Hasan finale kaldı. MasterChef jürisinin puanlarıyla Eren 134 puan alarak şampiyon oldu. İşte kıyasıya mücadelenin ayrıntıları...

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Türkiye'de şampiyon belli oldu... İşte kıyasıya mücadelenin ayrıntıları

Ekranların ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de büyük final geldi çattı. Büyük heyecanın yaşadığı son bölümde Eren ve Hasan finale kaldı. MasterChef jürisinin puanlarıyla Eren 134 puan alarak şampiyon oldu.

MasterChef Türkiye'de şampiyon belli oldu... İşte kıyasıya mücadelenin ayrıntıları

Eren

TV8 ekranlarında büyük bir merakla izlenen MasterChef Türkiye 2022 yarışma programında büyük final heyecanı yaşandı. Yarışmanın galibinin belli olduğu son bölüm, hem heyecan hem sevinç hem de duygu dolu anlara sahne oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2021 ÖDÜLÜ

MasterChef Türkiye 2021 sezonu şampiyonu, lüks bir arabanın sahibi olacak. Acun Ilıcalı'nın, diğer yıllardan farklı olarak şampiyona Dubai tatili hediye edeceği de gündemde yer alıyor.

 2018'de MasterChef Türkiye şampiyonuna, 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019 ve 2020 yıllarında ise yarışmayı galibiyetle bitiren isimler, lüks bir otomobilin sahibi oldu.

EREN KAŞIKÇI KİMDİR?

1989 yılında Kırıkkale'de doğan Eren Kaşıkçı, aslen Tokatlı. 2012-2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda eğitim aldı. 19 Mayıs Üniversitesi'nde Turizm bölümünü bitiren Eren Kaşıkçı, bir süredir Gökçeada'da yaşıyor. Adada bulunan bir otelin restoranında şeflik yapan Kaşıkçı, evli ve bir çocuk babası.

MasterChef Türkiye'de şampiyon belli oldu... İşte kıyasıya mücadelenin ayrıntıları - Resim : 2

HASAN BİLTEKİN KİMDİR?

Aslen Nevşehirli olan Hasan Biltekin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu'nu bitirdi. Nevşehir Belediyespor'da mutfak şefliği yapan Hasan Biltekin, geçtiğimiz yıl da MasterChef'e katılmıştı ancak annesinin hastalanması nedeniyle yarışmayı bırakmak zorunda kalmıştı.

MasterChef Türkiye'de şampiyon belli oldu... İşte kıyasıya mücadelenin ayrıntıları - Resim : 3

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin