MasterChef Türkiye'de ilk 5'e kalan isimler belli oldu

MasterChef Türkiye finaline adım adım yaklaşılıyor. Eleme gecesinin ekrana geldiği MasterChef'te bir isim daha yarışmaya veda etti. MasterChef'te bir kişinin elenmesiyle birlikte ilk 5'e kalan isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Türkiye'de ilk 5'e kalan isimler belli oldu

MasterChef Türkiye 2022'de eleme gecesi nefes kesti! 6 yarışmacı, hafta boyu mavi ve kırmızı takım olarak mutfakta lezzet yarışına çıktı. Takım oyunları ve ödül oyunları yapıldı. Mavi takımdan Tolga ile Metin, kırmızı takımdan da Burak Kaya ile Görkem potaya girmişti. Pazar akşamı iki aşamalı eleme oyunları sonunda bir isim hayallerine veda etti.

SON TAKIM OYUNU

6'ya kalan yarışmacılar, son kez takım oyununa çıktı ve birbirinden enfes tabaklar çıkardı. Bu hafta eleme potasında Tolga, Metin, Burak ve Görkem yer aldı. Pazar akşamı iki aşamalı oyunun ilkinde MasterChef jürisi yarışmacılardan, kalkan balığı ile yaratıcı tatlar istedi. Tabaklar çıkarıldı ve şefler tarafından değerlendirme yapıldı. İlk tabakların oylaması yapıldı. İlk aşamada Tolga 17, Burak Kaya 15, Metin 18 ve Görkem 14 puan aldı.

Yarışmacılar ikinci turda Danilo Şef'in tabağını yapmaya çalıştı. Yarışmacılara 60 dakika süre verildi. Metin toplamda 41 puan alarak Masterchef'te ilk 5'e kalan isimlerden biri oldu. 33 puan alan Burak Kaya elenmekten kurtulan bir diğer isim oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'YE KİM VEDA ETTİ?

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Tolga oldu. Somer Şef yaptığı açıklamada "Benim için akılda kalacak yarışmacılardan birisin" dedi. Yemeklere bakışının farklı olduğunu belirten Mehmet Şef, "Teknik bilmek çok değerli. Mücadele ruhunu gördüğümüz güzel bir yarışmacısın. Bu akşam bize veda ediyorsun" açıklamasında bulundu.

Tolga yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Çok uzun zamandır buradayız. Çok keyifli bir yolculuktu.Geldikten birkaç hafta sonra elenseydim benim için yıkıcı olurdu. Bundan sonra da aynı yolumda yürüyeceğim, inanılmaz bir tecrübe oldu benim için. Çok fazla şey öğrendim sizden. Öğrenmek için geldim demiştim. Çalışmaya devam edeceğim. Bu yolda devam edeceğim.

İlk 5'e kalan isimler ise şöyle; Ayaz, Kıvanç, Burak Kaya, Metin ve Görkem.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin