MasterChef Türkiye'de flaş ayrılık! İddialı yarışmacı gözyaşları içinde veda etti

MasterChef Türkiye'de dün gece eleme heyecanı vardı. Favori gösterilen ismin yarışmaya erken vedası herkese büyük şok yaşattı. Yarışmacı gözyaşlarına boğuldu. Peki MasterChef'in yeni bölümünde neler olacak? İşte MasterChef fragmanı....

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Türkiye'de flaş ayrılık! İddialı yarışmacı gözyaşları içinde veda etti

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı vardı. Kırmızı takım bu hafta istediği başarıyı bir türlü alamadı. Bunun sonucunda da favori gösterilen pek çok isim eleme potasına girdi. Giden ismin vedası ise epey hüzünlü oldu. MasterChef'in yeni bölüm fragmanında ise Mehmet Şef iki yarışmacıya dikkat çekti.

Gecenin en güzel tabağını Metin yaptı

MasterChef Türkiye'nin dün geceki bölümünde eleme heyecanı vardı. Gecenin en başarılı tabağını yapan isim Metin oldu. Somer Şef, 'Kaşık atılacak tabak, hepsi üst düzey." dedi. Metin'den sonra oyunun ikincisi Burak Kaya oldu. Akşamı üçüncü olarak tamamlayan ve Masterchef hayallerine devam eden isim Yağız oldu. Son 3'e kalan Serpilay, Büşra ve Tayfun elenmemek için Somer Şef'in tabağını yaptı. Somef Şef'in tabağını yapmak için yarışmacılara 50 dakika verildi. Yarışmacılar tabağı yaparken oldukça zorlandı. Oyunun birincisi Büşra oldu. Somer Şef, "Büşra bir hatalar oyununda en az hata sende var" dedi. Büşra, "Sevinemiyorum, ikisi de sevdiğim arkadaşlarım" açıklamasında bulundu.

Elenen isim Tayfun oldu

Masterchef'e veda eden isim Tayfun oldu. Tayfun elendiğini öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Midyeyi tabağa koyamayan ve büyük hata yapan Tayfun hayallerine veda etti. Mehmet Şef, "Bu akşam yaşamış oldukların senin meslekte başarısız olduğun anlamına gelmez. Zaman zaman bu tür aksilikler yaşanabiliyor. Yapmış olduğun hata affedilemez hataydı. Çok yetenekli arkadaşsın" ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye'de flaş ayrılık! İddialı yarışmacı gözyaşları içinde veda etti

İşte, MasterChef Türkiye yeni bölüm (116. bölüm) fragmanı;

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin