MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi?

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme potasında yer alan isimler; Yasin, Kıvanç, Suna ve Batuhan'dı. Yarışmacılar gittikçe zorlaşan teknik yemekler karşısında ter döktü.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi?

MasterChef Türkiye dün akşam (21 Kasım Perşembe) kritik bir eleme gecesi yaşandı. Eleme adayları olan Suna, Yasin, Kıvanç ve Batuhan arasında oldukça zorlu bir mücadele yer aldı. Elenmemek ve zorlu potadan çıkmak için gayret eden yarışmacılar yemek yaparken adeta terledi.

TV8 ekranlarının soluksuz olarak takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de bu hafta elenen isim oynanan eleme oyununun ardından belli oldu. Suna, Yasin, Kıvanç ve Batuhan'ın yer aldığı eleme oyununda 4 yarışmacıda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Peki, MasterChef Türkiye'de kim elendi? İşte MasterChef'te elenen isim.

MasterChef'te bu hafta kim elendi?

Her hafta olduğu gibi bu haftada MasterChef'te bir kişi hayallerine veda etti. Suna, Yasin, Kıvanç ve Batuhan yer aldığı eleme potasında yarışmacılar eleme yemeği olarak ördek göğsü pişirdi. Yemeklerini pişiren yarışmacılar ardından şeflere tadıma gitti. En kötü yemeği yapan bir kişi yarışmaya veda etti. Böylelikle MasterChef'e veda eden isim Suna oldu.

MasterChef Türkiye'de elenen Suna Aydın kimdir?

MasterChef Türkiye'nin en iddialı yarışmacıları arasında yer alan Suna Aydın birçok kişi tarafından araştırılmaya başladı. Oynanan son eleme oyununda en kötü yemeği yaparak MasterChef'e veda eden Suna Aydın'ın hayatı hakkında bilgiler merak edildi. Peki, MasterChef Suna Aydın kimdir, kaç yaşındadır? İşte MasterChef Suna'nın hayatı.

TV8 ekranlarında izleyenleriyle tutkuyla bağlandığı yarışma Masterchef Türkiye'de mücadele eden ve yarışmaya veda eden son isim olan Suna Aydın, 10 Ekim 1986 İskenderun doğumludur. 10 yaşında Batın adında 1 oğlu var. Mutfak sanatlari akademisinde profesyonel aşçılık ve pastacılık okudu. Okulu iyi bir dereceyle tamamladıktan sonra sektore atıldı ve en iyi işletmecilerde çalışma fırsatı buldu. Mesleği iyi öğrenmek ve pekiştirmek adına kebapçı, balıkçı, Türk mutfağı, dünya mutfağı gibi çeşitli restoranlarda head chef , koordinatörlük, ya da danışmanlık yaptı. Kendine ait modern Türk ve Anadolu mutfağı konseptli bir restoranı var. Aynı zamanda ailesine ait işletmelerinde menü danışmanlıklarını halen yapmaktadır.

MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin