Masterchef Türkiye'de Batuhan Bayır elendi

Masterchef Türkiye yarışmasında dün akşam büyük bir şok yaşandı. Yarışmanın favori ismi olan Batuhan Bayır bu hafta elenen isim oldu. Şefler ise Masterchef'e veda eden Batuhan'ı öve öve bitiremedi.

Google Haberlere Abone ol
Masterchef Türkiye'de Batuhan Bayır elendi

Masterchef Türkiye'de final haftası öncesindeki son elemede büyük bir sürpriz yaşandı. Yarışmanın birinciliğe en yakın ismi olarak gösterilen Batuhan Bayır elendi. Batuhan'ı yakan perde pilavındaki aşırı baharat oldu. Batuhan'ı vedasında ise şefler övgü yağmuruna tuttu.

MasterChef'te perde pilavını en iyi yapan isim Ekin eleme potasından çıkan ilk isim oldu. Son ikiye ise Batuhan ve Alican kaldı. Daha sonra MasterChef'e veda eden isim Batuhan oldu. Böylece MasterChef'te finale Cemre, Güzide, Ekin ve Alican kaldı.

"Ben seni büyük bir şef olarak göreceğim"

Şef Mehmet Yalçınkaya, Masterchef'ten elenen isim Batuhan için 'Ben seni büyük bir şef olarak göreceğim. Bundan şüphem yok" dedi. Batuhan'ın elenmesinde yemeğinin baharatının fazla olması etkili oldu. Danilo şef, Batuhan'a 'Ben senin yaşında senin gibi yemek yapamıyordum. Asla bu yolu kaybetme. Muhteşem yarıştın' dedi.

"Bu kafayla senin yoluna taş değmez"

Somer ise elene yarışmacı Batuhan'a övgü yağdırdı Somer Şef, "Ben 18 yaşındayken herşeyi kaybeden biriydim. Sen 18 yaşında mutfağa girdin. Senin yaşında bu kadar olgun, mesleğine bu kadar amade, kendini kariyerine odaklamış yurt içinde ve yurt dışında çok az şef gördüm. Sen burada olan 22 yaşında herkesten çok ileridesin. Bu kafayla gittiğin sürece senin yoluna taş değmez. Sen bizim mesleğimiz için çok ciddi bir mücevhersin, bunu unutma, yolun açık olsun kardeşim" ifadelerini kullandı.

"Bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum"

Ben lise 2'den beri aralıksız çalışıyorum. 15 yaşından beri mutfaktayız. Okulu dondurup çalışmaya devam ettim. Buraya bir şeyleri kanıtlamak için geldim. Kendi yaş grubuma örnek olurum diye geldim. 22 yaşındayım ama sizlerden duyduklarım gurur verici. Bu ayrı bir yoldu benim için. Bu yol kapandı ama bu bir sürü yol açtı. Ben bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum, çok iyi yerdeyim. Sizlerden çok şey öğrendim. Çalışma hayatıma devam edeceğim.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin