MasterChef Türkiye yarışmacısının hastalığı stüdyoyu hüzne boğdu

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde geçen yıl yarışan yarışmacılar geldi. Ancak bir isim yoktu. MasterChef Hamza Mercimek iki böbreğini de kaybettiği için diyalize girdiğini anlattı. Stüdyo hüzne boğuldu.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Türkiye yarışmacısının hastalığı stüdyoyu hüzne boğdu

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin dünkü bölümünde stüdyoda hüzünlü dakikalar yaşandı. Geçen sene yarışan yarışmacılar yarışmaya teşrif etti. Hamza Mercimek'in yokluğu anında fark edildi. İki böbreğini de yitiren Hamza, herkesi hüzne boğdu. Şefler organ bağışı farkındalığına da dikkat çekti.

Masterchef Hamza durumu nasıl?

Programa görüntülü olarak bağlanan Hamza, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Hamza Mercimek, böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil alacağını açıkladı. Günde 4 saat diyalize giren Hamza, bu yüzden katılamadığını belirtti. Şef Somer Sivrioğlu da yaptığı paylaşımla Hamza'ya destek verdi.

Diyalize giriyor

Ekranlarda görünmemesiyle dikkatleri çeken Hamza yeni bölüme görüntülü bağlanarak böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil alacağını açıkladı. Böbreklerini kaybetmesi sebebiyle günde 4 saat diyalize giren Hamza, bu yüzden katılamadığını belirtti.

Annesi böbreğini verecek

Hamza, "Haftanın üç günü diyaliz tedavisi alıyorum. Tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin