MasterChef All Star ne zaman başlayacak. MasterChef All Star yarışmacıları kimler olacak. MasterChef All Star jürileri kimler?

MasterChef All Star heyecanla bekleniyor. TV8 ekranlarında yayınlanan, formatıyla beğeni toplayan MasterChef yarışması leziz yemek tarifleriyle de sıkı takip ediliyor. Önümüzdeki sezon MasterChef All Star'ın çekileceği belirtilmişti. Peki MasterChef All Star yarışmacıları kimler olacak?

Google Haberlere Abone ol
MasterChef All Star ne zaman başlayacak. MasterChef All Star yarışmacıları kimler olacak. MasterChef All Star jürileri kimler?

MasterChef hayranları All Star sezonunu bekliyor. Farklı mutfaklardan enfes yemek tariflerini tanıtan MasterChef programında önümüzdeki sezon eski yarışmacılar olacak. Tecrübeli yarışmacılarla çekilecek MasterChef'in rekabet dolu olması bekleniyor.

MasterChef All Star'da Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna jüri olmaya devam edecek. Gözler ise All Star sezonunun yarışmacılarında...

Peki MasterChef All Star yarışmacıları kimler olacak?

MASTERCHEF ALL STAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

MasterChef All Star yarışmasının ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Sevilen yemek programının Survivor'un finalinden sonra başlaması bekleniyor.

MASTERCHEF ALL STAR YARIŞMACILARI KİMLER OLACAK?

MasterChef All Star yarışmasında, geçtiğimiz sezonun en iyi yarışmacılarının yer alacağı belirtiliyor. 

Whitevivor’ın haberine göre MasterChef All Star kadrosunda Araz Aknam ve Hasan Biltekin yer alacak isimlerden.

MASTERCHEF ARAZ KİMDİR?

Araz Aknam MasterChef yarışmasının 2021 sezonunda yarışmıştı. 31 yaşında ve İran Azerisi olan Aknam 10 yıl İran'da yaşadı. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Aknam'ın asıl mesleği inşaat mühendisliğidir. 

MASTERCHEF HASAN KİMDİR?

Hasan Biltekin MasterChef 2021 sezonunda yarıştı ve ikinci oldu. Aslen Nevşehirli olan Hasan Biltekin 27 yaşındadır. Liseyi Turizm Otelcilik Okulu'nda tamamladı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulunu bitirdi. Lise yıllarından beri yemek sektöründe olan Biltekin aşçılık mezunudur.

MASTERCHEF BİRİNCİLERİ KİMLER?

2018 - Uğur Kardaş

2019 - Cemre Uyanık

2020 - Serhat Doğramacı 

2021 - Eren Kaşıkçı 

2022 - Metin Yavuz

MASTERCHEF İKİNCİLERİ KİMLER?

2018 - Kerem Giritlioğlu

2019 - Alican Sabunsoy

2020 - Barbaros Yoloğlu

2021 - Hasan Biltekin

2022 - Kıvanç Karadeniz

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin