MasterChef All Star ne zaman başlayacak. MasterChef All Star yarışmacıları belli oldu mu? İşte MasterChef All Star jürileri

MasterChef All Star yayın tarihi araştırılıyor. Ekranların sevilen yemek programı MasterChef bu sezon All Star formatıyla eski yarışmacıları ekranlara getirecek. Tecrübeli yarışmacıların yer alacağı MasterChef'in yeni sezonu rekabet dolu olacak. MasterChef All Star jürileri belli oldu. Peki MasterChef All Star ne zaman başlayacak? MasterChef All Star yarışmacıları belli oldu mu? 

Google Haberlere Abone ol
MasterChef All Star ne zaman başlayacak. MasterChef All Star yarışmacıları belli oldu mu? İşte MasterChef All Star jürileri

MasterChef All Star sezonu heyecanla bekleniyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in All Star sezonunda da Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna jüri üyeliği yapmaya devam edecek.

Dünya mutfaklarından yemek tariflerini seyircilerle buluşturan MasterChef'in yeni sezonunda eski yarışmacılar olacak.

Peki MasterChef All Star yarışmacılarının isimleri belli oldu mu?

MASTERCHEF ALL STAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

MasterChef All Star yarışmasının ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. MasterChef'in, Survivor finalinin ardından başlaması bekleniyor.

Survivor 2023 bu yıl 12 Haziran Pazartesi günü yarı final yapacak. Survivor'un final tarihi ise 13 Haziran Salı olarak belirlendi.

MASTERCHEF ALL STAR YARIŞMACILARI KİMLER OLACAK?

MasterChef All Star'da programın geçmiş sezonlarından başarılı yarışmacıları yer alacak.

Araz Aknam ve Hasan Biltekin'in yeni sezonda yarışacağı belli oldu.

MASTERCHEF ARAZ KİMDİR?

MasterChef yarışmasında 2021 sezonunda yer alan Araz Aknam 31 yaşındadır.  İran Azerisi olan Aknam 10 yıl İran'da yaşadı. Asıl mesleği inşaat mühendisliğidir. Yarışmaya İstanbul'dan katılmıştı.

MASTERCHEF HASAN KİMDİR?

MasterChef 2021 sezonunda yarışan Hasan Biltekin birinci olmuştu. 27 yaşındaki Hasan Biltekin aslen Nevşehirlidir. Liseyi Turizm Otelcilik Okulu'nda tamamladı. Ardından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulundan eğitim aldı. Lise yıllarından beri yemek sektöründe yer alan Biltekin aşçılık mezunudur.

MASTERCHEF BİRİNCİLERİ KİMLER?

2018 - Uğur Kardaş

2019 - Cemre Uyanık

2020 - Serhat Doğramacı 

2021 - Eren Kaşıkçı 

2022 - Metin Yavuz

MASTERCHEF İKİNCİLERİ KİMLER?

2018 - Kerem Giritlioğlu

2019 - Alican Sabunsoy

2020 - Barbaros Yoloğlu

2021 - Hasan Biltekin

2022 - Kıvanç Karadeniz

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin