Martha Stewart: İstanbul'a taşınabilirim!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Martha Stewart, İstanbul'a olan hayranlığını dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Martha Stewart: İstanbul'a taşınabilirim!

Dünyanın ve Amerika'nın en etkili kadınlarından Martha Stewart geçtiğimiz gün İstanbul'a geldi.



Uzun bir yolculuğun ardından soluğu Kapalıçarşı’da alan Stewart, dönüş için bol bol alışveriş yaptı.



Türkiye’ye dördüncü, İstanbul’a ise ikinci kez gelen Martha Stewart, “Trafik çok kötü ama şehir muhteşem. Öyle güzel ki İstanbul’a taşınabilirim” diyerek İstanbul'a olan hayranlığını dile getirdi. 



Ünlü yastık markası Yastık By Rıfat Özbek'in Nişantaşı’ndaki mağazasına da uğrayan Stewart, Yastık By Rıfat Özbek’in yeni koleksiyonu “ModernOttoman”dan yaklaşık 20 bin liralık Osmanlı ve Türk nakışı işlemeli yastık satın aldı. Ortalama 3 saat mağazada kalan ve tüm el işlemesi yastıkları hayranlıkla tek tek inceleyen Stewart'a mağazanın ortağı ve tasarımcısı Erdal Karaman eşlik etti. Karaman'dan yastıkların hikayelerini ve tasarım aşamalarını dinleyen Stewart'a Türk kahvesi ve özel işlemeli nazar boncuklu anahtarlık hediye edildi.



Stewart, MediaCat-Ipsos işbirliğiyle bu yıl yedinci kez gerçekleştirilen Türkiye’nin Lovemark’ları 2014 Araştırmasının ödül törenine de katıldı. Organizasyonda kategori bağımsız, ev elektroniği ve beyaz eşya kategorisinde en sevilen marka seçilen Arçelik‘in ödülünü Arçelik Grup CEO’su Levent Çakır, Martha Stewart’ın elinden aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin