Marsilya 0-0 Galatasaray MAÇ ÖZETİ İZLE

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ikinci maçında Galatasaray, Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya'yla deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Marsilya 0-0 Galatasaray MAÇ ÖZETİ İZLE

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2'nci maçında Galatasaray, deplasmanda Marsilya ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 4'e, Marsilya ise 2'ye çıkardı.

35'inci dakikada sağ kanatta topla buluşan Cengiz Ünder, içeriye doğru kat edip şutunu çekti. Top az farkla yandan dışarı gitti.

Tribünler karıştı, maç durdu

Karşılaşmanın 34'üncü dakikasında tribünlerde yaşanan olaylar nedeniyle Polonyalı Pawel Raczkowski, 38'inci dakikada mücadeleye bir süre ara verdi. Hakemin karşılaşmayı durdurması üzerine Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı taraftarların olduğu tribünün önüne kadar gelerek, sakin olmaları yönünde telkinlerde bulundu.

Olayların devam etmesinin ardından takım kaptanları Muslera ve Payet de tribünlerin önüne kadar gelerek olayları yatıştırmaya çalıştı. Yaklaşık 8 dakika duran karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

45+8'inci dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Kerem Aktürkoğlu'nun sert şutunda kaleci Lopez gole izin vermedi. Dönen topu önünde bulan Kerem, hemen arkasındaki Halil Dervişoğlu'nu gördü. Bu oyuncunun şutunda Marsilya savunması araya girdi.

51'inci dakikada atılan uzun topla savunma arkasına sarkan Cengiz Ünder, sağ taraftan ceza sahasına girdikten sonra yerden içeri çevirdi. Arka direkte müsait durumdaki Dieng, kayarak vuruşunu yapmaya çalıştı ancak top auta gitti.

60'ıncı dakikada sol kanattan kazanılan kornerde Payet ortasını yaptı. Arka direkte Saliba kafayı vurdu, meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.

75'inci dakikada Marsilya penaltı kazandı. Ceza sahası içinde Guendouzi, Aanholt'un müdahalesiyle yerde kalınca hakem Pawel Raczkowski penaltı noktasını gösterdi. VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu bir kez daha izleyen Raczkowski, penaltı kararını iptal etti.

Gruptaki diğer maçta Lazio, Lokomotiv Moskova'yı 2-0 mağlup etti ve puanını 3'e çıkardı. L. Moskova'nın 1 puanı bulunuyor.

Galatasaray: 4 puan
Lazio: 3 puan
Marsilya: 2 puan
Lokomotiv Moskova: 1 puan

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin