Marmaris'te 2 ünlü isme daha uyuşturucu gözaltısı

Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda 2 ünlü isim daha gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Marmaris'te 2 ünlü isme daha uyuşturucu gözaltısı

İstanbul’da başlayan ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda Muğla’nın Marmaris İlçesine tatile gelen iki ünlü isim daha gözaltına alındı. 



Sabah saatlerinde Marmaris'in Bozburun beldesinde tatilde olan oyuncu Murat Yıldırım ve eşi Burçin Terzioğlu gözaltına alındı.



Ünlü isimler ilk olarak sağlık kontrolü için Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan sağlık kontrolünün ardından Murat Yıldırım ve eşi Burçin Terzioğlu, narkotik polisleri eşliğinde uçakla İstanbul’a götürüldü. Bu arada İstanbul merkezli operasyonda gözaltına alınan isimler arasında Engin Altan Düzyatan, Sarp Apak, Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan, Orçun Koray Candemir, Engin Günaydın, Gökçe Özyol, Murat Eken, İlker Aksum ve Şahin Irmak bulunuyor.



Murat Yıldırım, Asi dizisi ve son olarak Suskunlar dizisindeki rolüyle beğenilmişti. Eşi Burçin Terzioğlu da, Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım'la dünya evine girdi. Son olarak Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin