Marmara Denizi'nde iki gemi çarpıştı: Yassıada açıklarında yaşanan çarpışmada şans eseri herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı

Marmara Denizi Yassıada açıklarında 154 metre boyundaki RoRo gemisi ile 229 metre boyundaki kuru yük gemisi çarpıştı. Kazada can kaybı veya yaralanma yaşanmadı, denizde herhangi bir kirlilik meydana gelmedi.

Google Haberlere Abone ol
Marmara Denizi'nde iki gemi çarpıştı: Yassıada açıklarında yaşanan çarpışmada şans eseri herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı

YASSIADA açıklarında Litvanya Bandıralı gemi ile Marshall Adaları Bandıralı iki gemi çarpıştı. Yaşanan olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken gemilerde hasar oluştu. 

Marmara Denizi Yassıada güneyi açıklarında dün gece saatlerinde Litvanya bandıralı 154 metre boyundaki RoRo gemisi Patrıa Seaways ile Marshall Adaları bandıralı 229 metre boyundaki kuru yük gemisi Yasa Pıoneer çarpıştı. Kazada can kaybı, yaralanma ve denizde kirlilik meydana gelmezken gemilerde hasar oluştu. Gemiler Ahırkapı'ya demirledi.

KIYI EMNİYETİ AÇIKLAMA YAPTI

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada, " Yassı Ada güneyi açıklarında çatışan Patrıa Seaways isimli 154 metre boyundaki Ro-Ro gemisi ve Yasa Pıoneer isimli 229 metre boyundaki kuru yük gemisi, İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezimiz koordinasyonunda ve Kılavuz Kaptanlarımızın refakatinde Ahırkapı’ya emniyetle demirledi" ifadeleri kullanıldı. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin