Marka olma yolunda ilk adımı attı

Ebru Şallı, 2018’de yurtiçinde 10, yurtdışında 20 mağaza açmayı hedefliyor.

Google Haberlere Abone ol
Marka olma yolunda ilk adımı attı

Son dönemde yaşadığı olayla ilişkiyle gündemde olan Ebru Şallı, marka olma yolunda ilk adımı attı. Suudi Arabistanlı yatırımcılarla ürünlerini satmak için el sıkışan Şallı, 2018’de yurtiçinde 10, yurtdışında 20 mağaza açmayı hedefliyor.



Ebru Şallı, marka olma yolunda ilk adımı attı ve Suudi Arabistanlı yatırımcı Al Othman Ailesi’yle  el sıkıştı. Şallı, 2018 yılında yurtiçinde 10, yurtdışında 20, beş yıl içinde ise birçok ülkede 200 mağaza açmayı hedefliyor.



Jamal-Amira ve Samira Al Othman Yousuf Aladdni, geçtiğimiz hafta Şallı’nın misafirleri olarak Türkiye’ye geldi. Mağazalarda, krem, şampuan, mayo, kitap, DVD, organik pijama, ruj, oje, detoks suları, çay ve daha birçok sağlıklı ürün yer alacak.  Şallı’yı, kendisine ait şampuan ve kozmetik markası sayesinde tanıdıklarını söyleyen Yousuf Aladdni, “Şallı’nın ürünlerine yatırım yaptık ve Orta Doğu’ya getirdik. Hepsinin satıldığı bir mağaza açtık. Türkiye ve Suudi Arabistan’ın yanı sıra Riyad, Beyrud, Amman, Dubai ve Bahreyn’den sonra Amerika’da olmayı hedefliyoruz” dedi.



Türk yıldızlarının ülkesinde çok sevildiğini belirten Aladdni, “Ebru’nun detoksu, Arabistan’ın en çok içilen suyu olacak” şeklinde konuştu. (Milliyet)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin