Balotelli'den Samet Aybaba'ya tepki

Süper Lig'in üçüncü hafta maçında Adana Demirspor, sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Balotelli'nin yedek kulübesinde Samet Aybaba'ya tepki göstermesi maça damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Balotelli'den Samet Aybaba'ya tepki

Adana Demirspor'da Mario Balotelli, 56. dakikada oyundan çıktıktan sonra kulübede çılgına döndü.

İtalyan futbolcunun tepkisinin Samet Aybaba'ya olduğu iddia edilirken, o anlar yayıncı kuruluş görüntülerine böyle yansıdı.

 

Samet Aybaba: Bakarız ne dediğine

Aybaba, Mario Balotelli'nin oyundan çıktıktan sonra tepki göstermesiyle ilgili bir soruya "Hep gösteriyor, sorun değil. Bakarız, ne dedi ne demedi bilmiyoruz. Profesyonel takımın disiplin talimatı var. Ona göre hareket ederiz." cevabını verdi.

Belhanda'nın kaptan olmasını kendisinin istediğini belirten Aybaba, şunları kaydetti:

"Balotelli ve Belhanda ile hafta içi konuştum. Belhanda'yı kaptan yaptım sorumluluk alsın diye. İki oyuncumuzu da takıma, futbola kazandırmaya çalışıyoruz. Kaliteleri belli ama tartışılması gereken şey performansları. Onunla ilgili de her maçtan sonra sahada gördüğümüzü iyi veya kötü değerlendiriyoruz. Bu takımın her oyuncuya ihtiyacı var. 'Ta ki o oyuncuya ihtiyacımız kalmadı.' diyene kadar."

Adana Demirspor, Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve 3 hafta sonunda galibiyet alamadı. Akdeniz ekibi puanını 2 yaparken, Konyaspor 7 puana ulaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin