Mario Balotelli ipin ucunu sefer fazla kaçırdı! Sion forması giyen vukuatlı isim Balotelli, tribünlere önce orta parmağını daha sonra da cinsel organını gösterdi

Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella ile yaşadığı sıkıntılar sonrasında İsviçre temsilcisi Sion'un yolunu tutan Mario Balotelli yaptığı hareketlerle yine gündeme oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Mario Balotelli ipin ucunu sefer fazla kaçırdı! Sion forması giyen vukuatlı isim Balotelli, tribünlere önce orta parmağını daha sonra da cinsel organını gösterdi

İsviçre Süper Ligi'nin 15. haftasında Sion, Basel ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz sona ererken sakatlanarak karşılaşmaya devam edemeyen Balotelli, Basel taraftarlarının yoğun protestosuna maruz kaldı.

Kendisine yapılan protestolar karşısında çok sinirlenen Balotelli, taraftar grubunun olduğu yöne doğru orta parmağını gösterdi ancak hakem bu hareketi görmedi.

YOK ARTIK DEDİRTTİ, CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

Protestoların dozu arttıkça Balotelli daha da sinirlenerek bu sefer de cinsel organını gösterdi ve İtalyan yıldızın bu hareketleri gündeme bomba gibi düştü.

IRKÇILIK İDDİASI GÜNDEME GELDİ

İsviçre'den Le Matin'de yer alan habere göre, Balotelli'ye bazı rıkçı tezahüratların yapıldığını ve Balotelli'nin bu ırkçı söylemlere karşı tepki gösterdiği iddia edildi. Balotelli'nin oyundan alındığı esnada ırkçı söylemlere devam eden tribünlere karşı tepkisini devam ettirdiği ve bu tezahüratlar nedeniyle oldukça sinirlendiği vurgulandı.

ALDIĞI CEZA HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMALAR

Yaptığı hareket sonrasında 1 maç ceza alan ve kadro dışı bırakılan Mario Balotelli sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İsviçre Futbol Federasyonu! Nasıl bir mafya olduğunuzu bilmiyorum ama bana inanın ben ve benim gibi futbolcular böylesine adaletsiz, manipüle edilen ve yolsuzlukla dolu bir ligde oynamaktan utanıyor. Burada yolsuzluğun hüküm sürdüğü bir saltanat kurulmuş. Bu ligin utanç verici halini tüm dünya görmeli'' ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin