Maria Sharapova, Samsung takımında

Ünlü tenisçi 'Soçi 2014 Kampanyası'nı tanıtan firmanın takımında yer alacak.

Google Haberlere Abone ol
Maria Sharapova, Samsung takımında

Olimpiyat Oyunları’nın resmi sponsoru  Samsung Electronics, uluslararası spor platformları açısından büyük öneme sahip olan Soçi 2014 Kış Olimpiyatları’na destek olmak amacıyla hazırladığı kampanyayı başlattı.



Londra 2012 Olimpiyat Oyunları kampanyasının elde ettiği başarının ardından Samsung, Soçi 2014’ün Kış Olimpiyat Oyunları tarihinin en yenilikçi ve sosyal erişimi en yüksek organizasyon olması amacıyla, Soçi 2014 Organizasyon Komitesi’ne destek verecek.



Samsung’un marka elçisi Maria Sharapova



Samsung’un, 2014 Soçi Olimpiyat Oyunları Marka Elçisi Maria Sharapova da, insanları spor yapmaya ve Olimpiyat Oyunları’nın bir parçası olmaya teşvik etmeyi amaçlayan Samsung Takımı projesinde yer alacak.



“Samsung Takımı” programı çerçevesinde sporcuların bir dizi aktiviteye katılımı ve Samsung’un yenilikçi mobil teknolojilerini kullanmaları ile hem Olimpiyat Hareketi’nin tanıtımı hem de sporcular ile sporseverler arasında kişisel bir bağ kurulması hedefleniyor. Samsung’un bu girişimi sayesinde, Olimpiyat Oyunları daha çok sporsevere erişilebilen bir organizasyona dönüşüyor olacak.



Samsung bugün, küresel pazarlama kampanyasında yer alacak ve Soçi 2014’e hazırlık sürecinde sporseverlerle iletişimi kuracak olan Rus atletlerden oluşan ilk takımını açıkladı. Yola ilk etapta Elizaveta Tuktamisheva, Nikita Krukov ve Tatyana Borodulina ile çıkan “Samsung Takımı”, tüm dünyadan farklı spor dallarında yarışan sporcuları bir araya getirecek.



Herkesin Olimpiyat Oyunları



Dünyada en çok gelecek vaat eden sporcuları bir araya getiren “Samsung Takımı” ve dünyada daha fazla sporseverin Olimpiyat Oyunları’na iştirak etmesini ve tüm etkinliklerle ilgili güvenilir ve hızlı bilgilerin sunulmasını amaçlayan bir iletişim platformu olan WOW (Wireless Olympic Works – Kablosuz Olimpiyat Çalışmaları), “Herkesin Olimpiyat Oyunları” kampanya stratejisinin bir parçası olarak Samsung’un girişimleri arasında yer alıyor. Ayrıca Samsung, blog yazarlarını Olimpiyat Oyunları ve bu organizasyon çerçevesinde gerçekleştirilen diğer etkinlikler hakkında yazı yazmaya davet eden, uluslararası “Samsung Global Blogger” programını da devam ettirmeyi planlıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin