Mardin'de bir kişi keseceği boğayı balyozla kafasına vurarak öldürdü, 3 kişi tutuklandı, boğanın nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı

Konya'daki kürekle köpek öldürme görüntülerinden sonra bir vahşet görüntüsü de Mardin'den geldi. Kızıltepe'de bir kişi boğayı balyozla öldürdü. Boğaya balyozla vahşice saldıran kişi ve olayla ilgisi olan 2 kişi tutukladı. Boğanın öldürülmesiyle ilgili de yeni detaylar ortaya çıktı. İşte son gelişmeler...

Google Haberlere Abone ol
Mardin'de bir kişi keseceği boğayı balyozla kafasına vurarak öldürdü, 3 kişi tutuklandı, boğanın nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı

Sosyal medyadaki göörüntülerden sonra harekete geçen polis, görüntülerin kırsal Hocaköy Mahallesi'nde çekildiğini tespit etti.

Jandarma ile ortak çalışma başlatan ekipler, kasaplık yaptığı belirlenen M.Y. ile 4 kişiyi gözaltına aldı.

Görüntüde çekim yapan kişinin M.Y.’yi yönlendirip, hayvanın sersemleştiğini, kendine gelmeden hemen başını kesmesi gerektiğini söylediği duyuldu.

KAYMAKAMLIK AÇIKLAMA YAPTI

Kızıltepe Kaymakamlığı, görüntülere ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “İlçemize bağlı kırsal bir mahallede kasap işi yapan bir kişi tarafından boğanın başına balyozla vurma olayı ile alakalı olarak sosyal medyada yayınlanan görüntülerin bilgisi kurumumuza iletilmiştir. Olayla ilgili olarak Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu, kolluk kuvvetlerimize anında gerekli talimatı vermiş ve kolluk kuvvetlerinin çalışmaları sonucu saat 22.53 'te konu ilgili 5 kişi gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan bu kişiler akabinde savcılığa intikal ettirilmiştir. Olay adliye aşamasında devam etmektedir. Konu Kaymakamlığımızca da yakından takip edilmektedir” denildi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir kişinin, boğanın başına defalarca balyozla vurduğu anlara ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Boğanın başına balyozla vuran Mustafa Y'nin de aralarında bulunduğu 3 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öte yandan görüntülerdeki boğanın daha sonra kesildiği öğrenildi.

 

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin